Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kwestia bardzo istotna, aby dało się ustawić co ile wpisów ma być zmiana na kolejny link - np. co 5, 10 itd...

Generalnie można to zastąpić przez kombinowanie z listą linków - np. dodac listę tych samych 50 linków trzy razy, albo dodać funkcję która będzie powtarzała wybór linków jak się skończy, czyli jak dojdzie do ostatniego, wraca do pierwszego itd.

Ay, caramba!

(ciach) albo dodać funkcję która będzie powtarzała wybór linków jak się skończy, czyli jak dojdzie do ostatniego, wraca do pierwszego itd.

Ta druga opcja w pewien sposób najłatwiej rozwiązuje problem, ale jeśli udało by się to zrobić bez kombinowania z listą, tylko wpisaniem cyferki, to by było miło :D

Fakt, że nie znam się kompletnie na programowaniu, tylko mam po prostu swoje wizje użyteczności - wcale nie po dopalaczach ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Ja też się dopiero uczę, ale zmierzę się z tematem :D Jeśli nie uda się tak jak Styx napisał, to na pewno sposób Maćka będzie wprowadzony. Ale nie obiecuję na kiedy ;)

Mich@ł - czy chodzi o id callback? W następnej aktualizacji to będzie - przy tej całkiem mi wyleciało (id callback pojawia się dla webmini v3).

Cos się zepsuło w najnowszej aktualizacji - w oknie dodawania przy "Wpis (nie)opublikowany na:" nie pokazuje klikalnego linka, a w raport.txt dodaje do wszystkiego " id="a_callback.

// edit:

Błąd jest dla kilkunastu pierwszych katalogów, potem leci już ok.

Ay, caramba!

Ja też bym prosił o tą poprawkę.

Jest to kłopotliwe bo przed pingowaniem trzeba usuwać te id_callback. Niby niedużo ale drażni :P

Inna sugestia to obsługa "standardowych" pytań zawartych w instalce v.3, bo wydaje mi się, że skrypt obsługuje tylko wyrażenia matematyczne.

Ogólnie skrypt fajny i mogę polecić!

Witam.

Jak wam ostatnio dziala dodawareczka bo moja cos szfankuje od 2- 3 dni.

Dzisiaj rozmawialem z autorem na GG reakcja natychmiastowa ale po przeslanej poprawce zaczelo dzialac tylko do 84 kat. i teraz juz znowu kicha.

Moze napiszcie kto na jakim hoscie ma i czy mu dziala , moja na neteasy

Pozdrawiam.

U mnie od wczoraj też jest problem, ale to chyba nie wina skryptu.

Chyba hosting katalogów "24" szwankuje, bo nie można ich nawet otworzyć a skrypt strasznie muli próbując dodawać do tych katalogów.

Ps. Moja na localhoscie śmiga(ła) więc to nie problem hostingu

Macie problemy ze skutecznością czy w ogóle z dodawaniem? Wyświetlanie zawartości dod.php jest inne niż zwykle (wyświetla podwójnie)? Potrzebuję to wiedzieć, bo za nic nie mogę dojść co jest nie tak.

okazwłoka samemu skryptowi nic nie jest. Skutecznosc jest na dotychczasowym poziomie. Po prostu katalogi mające w nazwie "24h" się wyłożyły i dlatego gdy skrypt trafi na taki katalog to głupieje i strasznie muli zanim przejdzie dalej.

Ja wyrzuciłem z bazy wszystkie katalogi 24h i skrypt bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności