Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyślę coś, żeby ładnie przechodziło przez te niedziałające.

UWAGA.

Na dniach będzie aktualizacja:

OBSŁUGA KATALOGÓW EASYDIR

Po aktualizacji cena skryptu troszkę podskoczy (o 20 zł).

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam nadzieję, że autor pamięta o tej słusznej propozycji. Jeśli nie, to trzeba publicznie molestować od czasu do czasu :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

O obietnicach pamiętam ;) Ale teraz na czele jest sprawa EASYDIR - musi być do końca tygodnia.

Później powalczę z podlinkowaniem z listy i podlinkowaniem wpisów już dodanych.

A mr.suchy został załatwiony przez gg :wow:

A mr.suchy został załatwiony przez gg :wow:

To ja tez poproszę taki skrypt, który załatwia ludzi przez gg. Mam kilku do załatwienia :D

Tylko publicznie się nie przyznawaj, bo policja Cię zawinie zanim nie wprowadzisz obiecanych dodatków ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Ostatnio pochłonął mnie inny projekt, do tego mnóstwo pracy i nie zamykam się w dobie. Z easydirem jest niestety opóźnienie, obsługa easydir już w sumie jest gotowa, tylko muszę to jeszcze wbić do systemu - no i zostało jeszcze zbudowanie bazy.

Na kiedy będzie gotowe? Postaram się to zrobić jak najszybcej :)

Dokładnie, teraz mogę rozłożyć siły na 2 projekty. W przygotowaniu easydir no i w końcu będzie też automatyczna obsługa wielu projektów (zadania cron)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności