Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za opóźnienia, ostatnio miałem niezły zajob :P

Najdalej jutro-pojutrze będzie aktualizacja, a w niej:

- easydir (narazie niestety obsługa katalogów z zapytaniem matematycznym) - jak uda mi się ominąć captcha, będzie obsługa wszystkich (powalczę z tym, jak będę miał nieco więcej czasu)

- obsługa wielu projektów przez Cron z możliwością ustawiania dziennych limitów dodań

- inne drobne poprawki

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie!!!

Czy można po prostu podmienić bazę katalogów w już zainstalowanej dodawarce i będzie można dodawać do tych katalogów webmnini. Czy instalacja skryptu wgrywa jakieś dane do bazy katalogów jaką posługuje się dodawarka ???

Mam pytanie!!!

Czy można po prostu podmienić bazę katalogów w już zainstalowanej dodawarce i będzie można dodawać do tych katalogów webmnini. Czy instalacja skryptu wgrywa jakieś dane do bazy katalogów jaką posługuje się dodawarka ???

mozesz wgrac (podmienic) wlasna baze ale pod warunkiem ze zachowasz forme jaka akceptuje dodawarka

Pozdrawiam.

Popracowałem nieco nad bazą (w sumie zajęło mi to 2 dni), ale wynik jest dobry (w moim odczuciu). Aktualna baza poszła na email.

Adresów: ponad 2400 katalogów w bazie.

Nowy skrypt + obsługa nowego katalogu się obsunęło mocno. Przed świętami będzie... tak na gwiazdkę... kurcze... plama.

Znaczy Mikołaj nie zdążył, ale Gwiazdor dotrze :) Swoją drogą z wielką nieśmiałością... To jak tak później... to może jeszcze implementacja tych linków z listy... :P

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Popracowałem nieco nad bazą (w sumie zajęło mi to 2 dni), ale wynik jest dobry (w moim odczuciu). Aktualna baza poszła na email.

Adresów: ponad 2400 katalogów w bazie.

Witam.

Mysle ze powinienes jeszcze popracowac nad baza !!!.

Do malo ktorego dodaje !!!.

Odpowiedz na pytanie: 1+3+5 itp. - musisz to zlamac dopiero wtedy bedzie jakis efekt.

Pozdrawiam.

No chyba żartujesz sobie. Przed momentem puściłem wpisy do całej bazy:

Dodanych 1780

Nie rozpoznano pytań: 147

I po co tyle wykrzykników. Jeśli są jakieś problemy z dodawaniem, wystarczy napisać.

Wysyłałem ostatnio do wszystkich nową bazę danych ponad 2400 katalogów. Odezwij się na mój email, podeślę jeszcze raz cały program z bazą.

Pozdrawiam

edit.

Z tego co widzę, nie do wszystkich dotarła ostatnia aktualizacja. Wysłałem jeszcze raz do wszystkich - bardzo proszę o sprawdzenie również folderu ze spamem. Jeśli do kogoś nie dotrze - proszę o informację na email.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności