Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ją uruchamiam na najniższym pakiecie jupe.pl, wprawdzie nie non stop, ale od czasu do czasu i śmiga ok :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem i podałem koledze przykład, że wystarczy najniższy pakiet na pierwszym z brzegu hostingu :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

AKTUALIZACJA

1. Jednoczesna obsługa wielu projektów. Można ustawić zadnie Cron.

2. Możliwość określenia ilości dzennych dodań do katalogów dla każdego projektu z osobna.

3. Automatyczne podstawianie linków z listy.

4. Poprawa drobnych błędów (w tym "callback").

5. Baza katalogów w formie https://domena.katalogu.pl

6. Możliwośc edytowania bazy katalogów z panelu.

7. Możliwość wyboru pomiędzy artykułami i wpisami przy każdym projekcie.

----

Baza katalogów nie została zmieniona.

Na easydir trzeba niestety jeszcze troszkę poczekać - będzie.

Aktualizacja poszła na email

Jeśli ktoś nie dostał, proszę o wysłanie wiadomości email do mnie.

Licencja to spóścizna spuścizna po czymś innym :)

Wytnę przy następnej aktualizacji.

htaccess też dodam.

Pozdrawiam

Czy zatem można się spodziewać braku licencji przy kolejnych aktualizacjach oraz możliwości instalacji na wielu domenach tego softu???

Sugerowana licencja na użytkownika nie na domenę.

Otrzymałem właśnie niedawno dodawarkę po aktualizacji i jest tam licencja. Wynika z niej, że soft jest przypisany do domeny - szkoda , że nie do użytkownika. Licencja na wiele domen.

Czy istnieje możliwość określenia dodania liczby artykułów lub wpisów dla danej strony na dzień??? Przyrost dzienny.

Byłaby to przydatna funkcja.

Licencji na jedną domenę nie będzie. Jeśli narzędzie mocno się rozwinie, to będzie licencja na użytkownika.

Czy istnieje możliwość określenia dodania liczby artykułów lub wpisów dla danej strony na dzień??? Przyrost dzienny.

- ilość można określać, przyrostu dziennego nie ma. Czy będzie? Zobaczymy ;)

W takim razie jeśli dobrze zrozumiałem można instalować ostatnio podesłaną paczkę plików na wielu domenach bez ograniczeń???

Przydałaby się taka funkcja aby dodać artykuły do skryptu, zapisać, ustawić dobowy przyrost np; na kilka lub więcej artykułów a skrypt za pośrednictwem crona mógłby dodawać na dobę te kilka artykułów lub wpisów lub kilka tych oraz kilka tych.

Chodzi o to aby przygotować artykuły lub wpisy lub jedno i drugie wrzucić na serwer i cieszyć się , że wszystko śmiga i aby na dobę dodawało tą określoną liczbę wpisów lub artów do katalogów i aby po dodaniu jednego dnia określonej liczby artów lub wpisów lub jednego i drugiego, dnia kolejnego dodawało znów kolejne kilka artów do kolejnych katalogów z bazy.

A jak tam u Was ostatnio ze skutecznością dodawania?

Ja dodawarkę zakupiłem wczoraj, ogólnie bardzo zadowolony jestem z funkcji, ale niestety coś słabo ze skutecznością. Na 1861 dodań wpisów w raporcie tylko 855, a jeśli chodzi o artykuły to przy całej bazie chyba tylko ze 100. Mam hosting na jupe.pl. Zastanawiam się czy wina leży po mojej stronie, serwera czy może miniaczy?

Sprawdzałeś jak zachowują się miniacze? Czasem jest jakiś kaszel serwerów lub połączeń z bazami. A że spora część stoi "grupowo", to tak bywa :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności