Skocz do zawartości

Wszystko Gotowe na Rozdanie Nagród

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko zapięte na ostatni guzik do rozdania Nagród

Kapituła Pojawi się oficjalnie w Hotelu od godz 16.00

Rozpoczecie o godzinie 17.00

Prosimy O Punktualność:)!

Pozdrawiam

W razie problemów prosze do mnie dzwonić 0601610025 lub awaryjny 0604423517

:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Taxi 229621 z komórki

Taxówki z korporacji zawsze podjeżdżają z tyłu dworca!;)

Przed dworcami stoji "Mafia Taxówkowa" (czytaj licznik kręcony 3 razy zbir za kółkiem) :D

Proszę wysiąść na Dworcu Wchodnim nie Centralnym!;)!;)!:P!!!!!!!!!!!!!!!

Z Centalnego taxi moze kosztować majątek to duża odległość

Na dworcu wschodnim są wyjscia na dwie ulice w dwóch kierunkach

Na Ulice Białostocką

I na Ulicę Kijowską

Wybieramy na ul.Kijowską !!!!!!!!!!!

Przed dworcem Wschodnim jest Pętla Autobusów OD ul.KIJOWSKIEJ

Takie Autobusy podjeżdżają bezppośrednio pod Hotel

144, 723, 801 [Przystanek Poetów]

Na żądanie:

511, 609 [Przystanek Poetów]

Bezpośrednio AUTOBUS 144 z Dworca Wschodniego od ul.Kijowskiej Do przystanku Poetów(to długa jazda ok 45 minut bo autobus zachacza o osiedle Tarchomin) Ale bezpośredni!!!!!!!!!!!

https://www.ztm.waw.pl/baza/20051022/144/TP-BUK-C.HTM

W razie "Wyladowania w" innej częsci Warszawy Infolinia o Autobusach to 229484 z tel komórkowego Taxi Z centrum niestety moze być "po zbóju"

Pozdrawiam

Ps Spotykamy się przy recepcji o 17 truuuuudno bedzie Nas przeoczyć:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

...Kapituła Pojawi się oficjalnie w Hotelu od godz 16.00

Rozpoczecie o godzinie 17.00

Prosimy O Punktualność:)!...

94757[/snapback]

Qrcze, a jakiś czas temu była mowa, że zaczyna się o 18:00. Teraz nie wiem czy zdążę dojechać ;) .

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Spoko przewidzieliśmy

zdązysz bo w sczególowym planie rozdanie nagród jest po 18.00 :)

Nikt nie moderuje forum - moszna szaleć  :D

95207[/snapback]

ktos musi pilnować aby inni mogli sie bawić :D:)

a w moszne to możesz sie najwyżej podrapać B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności