linkassistant Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To prawda, mamy sprzedaż do 29 sierpnia. Możliwe kupić licencje dla SEO PowerSuite ze zniżką, 63% dla wersji Professional lub 60% dla Enterprise. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A obecna baza spyglassa jest już po tych obiecanych zmianach? Bo nadal jest daleko w tyle za ahrefsem i majestikiem. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mindryl, SEO Spyglass jest już całkowicie zintegrowany z bazą danych linków WebMeUp _ttp://webmeup.com/tools/backlinks.html Ta baza danych zawiera ponad 307.827.351.000 linków i nadal rośnie bardzo szybko (online interfejs zwraca tylko 1.000 wyników na URL, możesz założyć konto w Webmeup i sam ją przetestować). To jest nasza prywatna baza danych, dane są zbierane przez naszego robota. Biorąc pod uwagę dynamikę wrozstu bazy, będzie dogonić konkurentów w ciągu 3-4 tygodni. PS: upewnij się, że baza danych Webmeup jest włączona w menu źródeł linków. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 SEO PowerSuite Professional 149 USD - 399 USD 63% rabat link bez refa https://www.bitsdujour.com/software/seo-powersuite/src=not?utm_source=WantEmail&utm_medium=email&utm_content=0&utm_campaign=2013-09-07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W dniu 29.08.2013 o 08:25, linkassistant napisał(a): SEO Spyglass jest już całkowicie zintegrowany z bazą danych linków WebMeUp czyli jesli kupię seospyglass'a (moze jakiś rabat na samego SG? ))- mam dostęp bezpłatny do pełnej bazy? - czy otrzymam do 1000 wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czy jest w ogóle plan dostępu online - lub już teraz w jakims zakresie dl bazy linków jak majestic i ahrefs? Osobieście zaczynam mieć już dość tej javovej aplikacji, która wiesza się bardzo często i jest niewydajna. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 bananasltd, Wersja SEO SpyGlass Professional zbiera do 10k linków dla jednego siajta i 100K linków dziennie. Wersja do 20k linków dla jednego siajta i do 200K linków dziennie. mindryl, Webmeup backlink checker ma API. Jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu dużo linków na tanie - wyślij mi wiadomość, dam ci szczegóły. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 W dniu 16.09.2013 o 14:20, linkassistant napisał(a): bananasltd, Wersja SEO SpyGlass Professional zbiera do 10k linków dla jednego siajta i 100K linków dziennie - czy jeśli mam SPYGlass'a - mogę się bezpośrednio na webmeup logować za pomoca mojego loginu i hasła z SSG (bez SSG)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 bananasltd, Niestety nie, to są niezależne produkty. Musisz utworzyć osobne konto dla WebMeUp. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ok dostałem Twój pw, ale nie do końca rozumiem, Czy rejestrująć się mailem na który mam przypisaną licencję spyglassa dostaje większą liczbę linków w tym narzędziu on-line? Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 mindryl, Jak juz powiedzialem - nie, to są niezależne produkty. Musisz utworzyć osobne konto dla WebMeUp. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 właśnie korzystam z webmeup BETY linki sa niestETY dla całych domen i jest dużo linków wewnętrznych - czy to sie poprawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No ale skoro jako userzy spyglassa nie mamy niczego poza tym co mają osoby z darmowym dostępem to chyba jest dyskusja na inny wątek. Chciałem po prostu dowiedzieć się czy mozna liczyć na webową wersję spyglassa teraz lub w przyszłości, bo ta obecna nie dość że jest na javie, to jeszcze obecnie wiadomo jak wygląda kwestia proxy, więc używanie tego softu jest bardzo uciążliwe. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Bananasltd, webmeup kiedyś miał taki problem. Ale około 2 miesięcy temu został rozwiązany. Jeśli możesz, wyślij mi przykłady. PS: naprawdę trzeba rozpocząć nowy wąter dla webmeupa SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkassistant Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam! My wreszcie stworzyłi zupełnie nową wersję SEO Spyglassа! Czym różni się od starej wersji? 1 . Teraz można łatwo zarządzać dużymi listami linkow (testowałem go z projektami, które mają ponad 200K linków). 2 . Zbiór linków jest znacznie szybszy 3 . Zbieranie danych może się odbywać w tle, tzn. Nie trzeba jak wcześniej czekać do pełnej kompilacji projektu. 4 . Nowy interfejs Nowu wersju można pobrać na stronie seospyglass.com. Jeśli masz już licencję SEO SpyGlass, to będzie działała również i w nowej wersji. Ważne: SEO Spyglass New ma inną architekturę i nie jest kompatybilna z starej wersjej. Można używać jednoczesne i stare, i nowe wersje programu. Nie zatrzymujemy wsparcie starej wersji. Co ważniejsze: Teraz SEO SpyGlass New jest w wersji beta, dlatego nadal może mieć błędy. Będziemy również dodawali nowych funkcji. PS: Jeśli masz bloga / stronę o SEO i marketingu internetowym i chcesz napisać recenzję SEO SpyGlass New za darmowu licenzje - wyślij mi wiadomość. SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi