Skocz do zawartości

Seo power suite

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

przymus płatnej aktualizacji po jakimś czasie i jak to się kształtuje finansowo.
tak niestety taki wymóg jest https://www.link-assistant.com/rank-tracker...-extension.html to ceny wpzrypadku rank trackera Edytowane przez MaxPan

a samuraja macie jednorazowo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

proszę, jaką dostałem ciekawą odpowiedź na moje pytanie:

All our software licenses are life-time. And you pay once to purchase the license.

But let me please explain that there are 2 kinds of updates that we offer:

- free bug fixes and feature improvements of our tools,

- paid search-engine-related updates (Live! Plan).

Please check out this webpage to learn more about that:

https://www.link-assistant.com/live-plan.html

In case you have any other questions about our software, please write.

Sincerely,

Vitaly

osobiście dużo u mnie stracili, że nie powiedzą wprost: tak, musisz płacić każdego roku haracz za korzystanie z naszego oprogramowania. W przypadku XR - co miesiąc i nie ma problemu...

dymna.jpg

• 4 miesiące temu...

Obecnie MS jest w trakcie modernizacji , jeśli chodzi o SpyGlass to jest zdecydowanie wolniejszy, ale bardziej dokładniejszy moim zdaniem, reszty softów, z tej paczki używam okazyjnie, jeśli chodzi o WebSite Auditor wczesniej mial lepsze raporty

To zalezę, ja kozrystam bo mam wersje ru o wiele taniej, po 2 gie bardziej mi pasuje ten pakiet, epamiętaj ze to nie jeden soft a 4 osobne aplikacje i na pewno MS tego wszystkiego niema. Wiec jeśli planujesz to używać oczywiście kupuj, jeśli interesuje cie tylko analiza linków slow kluczowych to czekaj, nikt nie wie kiedy i co oni wymyśla (Market) na początek ściągnij triala ( wpelni funkcjonalny) i zobacz.

Nu i minusem Seo power suite jest oplata coroczna.

Edytowane przez MaxPan

• 1 miesiąc temu...

Dla osób nie zdecydowanych :

Hi XXXXXXXXXXXX,

We're getting 100s of worried requests from users so we decided to explain this web rumor.

Rumors of a drastic Google algo change started spreading after another SEO software house officially announced their software stopped working with Google. What Market Samurai told its users is, "Several days ago, Google made some significant technical changes to its services" which made it impossible to work with.

Now hundreds of ex-customers of Market Samurai and our own users write to our support: Is SEO PowerSuite working? Is it safe to buy SEO PowerSuite license now when other tools are failing to work?

The answer is YES, your software is working and will work with all search engines (Google as well, until the end of Google.) We are able to guarantee that SEO PowerSuite is the safest SEO software to invest in.

So - right, SEO PowerSuite keeps working. The thing is, what is proclaimed a Google's technical change doesn't look so and has never been confirmed by anyone outside Market Samurai team. Our team of search engines experts confirms no changes to Google algos - and the speaking evidence for that is the seamlessly working SEO PowerSuite.

No other reasons for Market Samurai's software failure have ever been officially named. However, more realistic reasons were suggested by their former users, assumed by many SEOs on all kind of Internet forums - and never commented on by the Samurai representatives. So the actual reasons for the fail are assumable and lie in a strategic error at the early stage of designing the software architecture. Our experts say, the estimate of fixing such error to restore an SEO tool to a fully working condition is about half a year.

Seeing that now Samurai is planning to switch to Bing instead of Google, we assume the estimate is right.

So let us once again disprove the rumor: Google made no changes and nothing happened to it at all. More to that, whenever changes to Google happen in the future, SEO PoweSuite will keep working seamlessly.

As many know, for 7 years on the market Link-Assistant.Com software has been working reliably. And we can guarantee reliable work of all SEO PowerSuite tools in future, with a team of engineers and analysts monitoring search engines every day.

So if you've ever been choosing between SEO PowerSuite and another software, or if you see your other SEO software is facing problems now or any time later, it's time to make the safest investment and order SEO PowerSuite.

Best regards,

• 4 tygodnie później...

ok, czyli wynika z tego że po 6 miesiącach przy próbie aktualizacji softu nie będzie takiej mozliwości, to dla mnie zakup jest bezsensowny tak jak piszecie zresztą na poprzedniej stronie. Czy market samurai zastąpi mi ten pakiet w częsci do wyszukania backlinków oraz analizy pozycji wielu stron w google? A może polecicie jakis zupełnie inny pakiet do tych 2 zadań, ale żeby realizował je nie korzej niż seo power suite (który mi notabene podoba się), ale kwestia tych płątnych updateów co 6 miesięcy skresla go całkowicie.

. Czy market samurai zastąpi mi ten pakiet w częsci do wyszukania backlinków oraz analizy pozycji wielu stron w google?
w obecnej wersji nie
ale kwestia tych płątnych updateów co 6 miesięcy skresla go całkowicie.
niema innej alternatywy, a seo to biznes, softy to koszty wiec zrób tak zęby zarobić na koszty i tyle

SEO PowerSuite na pewno jest niezbędnym pakietem softów do zawodowego pozycjonowania.

Ale zawsze można napisać swój własny jak się umie. Ale i tak źródeł linków swoich nie masz. Wiec lub dasz zarobić Białorusinom lub jesteś w tyłach

Edytowane przez MaxPan

. Czy market samurai zastąpi mi ten pakiet w częsci do wyszukania backlinków oraz analizy pozycji wielu stron w google?
w obecnej wersji nie
ale kwestia tych płątnych updateów co 6 miesięcy skresla go całkowicie.
niema innej alternatywy, a seo to biznes, softy to koszty wiec zrób tak zęby zarobić na koszty i tyle

SEO PowerSuite na pewno jest niezbędnym pakietem softów do zawodowego pozycjonowania.

Ale zawsze można napisać swój własny jak się umie. Ale i tak źródeł linków swoich nie masz. Wiec lub dasz zarobić Białorusinom lub jesteś w tyłach

właśnie takiej odpoweidzi oczekiwałem, konkretnie i na temat. bo sam szukałem i też tak mi się wydawało że brak alternatywnych softów. natomiast co do tych live planów, to tak kalkulując średnio trzeba miesięcznie co najmniej 100zł wyłożyć na aktualizację tego pakietu, co czyni ten soft chyba najdroższym na rynku seo w utrzymaniu. Ja rozumiem, że zmieniają się pewne rzeczy w google, więc naturalnym jest dostosowanie softu do nich. Natomiast jak to wygląda w praktyce, jak nie zrobię po tych 6 miesiącach aktualizacji to w rank trackerze nie będę miał mozliwości śledzić nowych projektów czy w ogóle go używać i podobnie z backlinkami w spyglassie?

Wszystko zależy którą wersję chcesz kupić, pro czy enterprise. Ja mam pro i jestem zadowolony, co prawda nie ma w pro bezpośredniego eksportu danych do pliku, ale można kopiować do schowka i po paru małych zabiegach do excela wrzucić. Pozostałe opcje enterprise nie są mi potrzebne(wysyłanie raportów mailem, na ftp czy do pdf).

I opłata za roczny update wynosi ok 400 zł($125), a do tego całość kupiłem w święta ze zniżką 75%.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

• 3 tygodnie później...

Używam od jakiegoś tam bliżej nieokreslonego czasu w wersji EP. Jestem zadowolony. Potrzebna lista kilkudziesięciu proxy. Website Auditor po przetłumaczeniu kodu raportu na PL daje naprawdę niezłe efekty w generownaniu nowych leadów ;]

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.