Skocz do zawartości

Seo power suite

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Używam od jakiegoś tam bliżej nieokreslonego czasu w wersji EP. Jestem zadowolony.

Zastanawiam się nad zakupem wersji profesjonale.

1.

- Jaka jest obecna jakość (dokładność) badanych linków za pomocą narzędzia SEO SpyGlass?

(posiadam Market Samuraj'a i chciałbym mieć alternatywne źródło analizy linków)

- Z kąt pobiera SEO SpyGlass dane o linkach?

2. Proszę o ogólne opinie użytkowników z okresu ostatnich 2 miesięcy pracy z programami pakietu SEO Power Suite.

3. Rachunek lub FV wystawiają?

Z góry dziękuje za wypowiedzi.

Edytowane przez novum

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Używam od jakiegoś tam bliżej nieokreslonego czasu w wersji EP. Jestem zadowolony.

Zastanawiam się nad zakupem wersji profesjonale.

1.

- Jaka jest obecna jakość (dokładność) badanych linków za pomocą narzędzia SEO SpyGlass?

(posiadam Market Samuraj'a i chciałbym mieć alternatywne źródło analizy linków)

- Z kąt pobiera SEO SpyGlass dane o linkach?

2. Proszę o ogólne opinie użytkowników z okresu ostatnich 2 miesięcy pracy z programami pakietu SEO Power Suite.

3. Rachunek lub FV wystawiają?

Z góry dziękuje za wypowiedzi.

Po prostu ściągnij wersje demo i sam zobacz. To chyba nie takie trudne. Pełnej funkcjonalności nie masz - ale wszystko o czym piszesz możesz podejrzeć.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

@ zacha - wypowiedź jest mało merytoryczna, więc przez takie wpisy tylko zaśmieca się forum.

Krótko wyjaśniając, miałem zainstalowaną wersje demo jakieś 8 miesięcy temu. Od tamtego czasu dużo się działo. Najważniejsze to, że padło site explorer yahoo, z którego SEO SpyGlass korzystał. Dlatego poprosiłem, aby opinie były z ostatnich dwóch miesięcy.

P.S. Z tego co pamiętam w demo SEO SpyGlass są linki, ale pochodzenie ich - to już jest przysłonięte, a to mnie interesuje najbardziej (jakoś tak to było, za bardzo już nie pamiętam). Jaka jest obecnie jakość/dokładność badanych backlinków?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

@ zacha - wypowiedź jest mało merytoryczna, więc przez takie wpisy tylko zaśmieca się forum.

Jak widzisz na odpowiedź innych użytkowników możesz czekać miesiącami. Jesteś tu 2 lata, ja od 6 więc proszę nie mów, że ktoś zaśmieca forum mając w ciągu 6 lat napisanych 280 postów.

Koniec off-topu. Czekaj kolego dalej na wypowiedzi innych użytkowników. Gdy soft staje się bezużyteczny przeważnie jest tu o nim głośno ;)

Pozdrawiam

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Najlepiej kupic i wypróbować, ale faktycznie wersja trial ma ograniczoną funkcjonalność i pewnych rzeczy sprawdzic nie sposób. Więc zdecydowałem się na zakup wersji enterprise pakietu korzystając z niedawnej promocji. Mam teraz możliwośc zapisywania projektów więc mogę trochę o tym powiedzieć. Na pierwszy ogień poszedł rank tracker i muszę przyznać że tutaj jestem rozczarowany albo czegoś nie robię do końca właściwie:

1. Dlaczego nie mam mozliwości zdefiniowania preferowanej wyszukiwarki oraz pól z obszarów roboczych globalnie - dla wszystkich tworzonych projektów - nie wyobrażam sobie aby dla każdego tworzonego projektu ustawiać te właściwości.

2. Piszecie że do prawidłowego działania programu potrzeba kilkudziesięciu proxy. Z tym się zgadzam bo bez tego od razu dostaje się od G bana. Ale z jakich proxy korzystacie - przy takiej liczbie chyba nie z prywatnych? Jeśli z publicznych to mówiąc szczerze jest tu kolejna niewygoda - przy każdym dodaniu proxy sa testowane - a ja wiem że one nie maja bana w google bo to sprawdziłem sobie sam. W dodatku poza tym niewygodnym importem wyniki na proxy publicznych l1 l2 bez banów w google dają przekłamane wyniki o pozycji. Bez proxy jest ok. Jakie sa Wasze doświadczenia w tej kwestii?

• 2 miesiące temu...

@ mindryl - przeprasza, na 100% ostatnio nie było promocji na poszczególne programy - teraz mi sie przypomniało. Więc nie czekaj, bo nie ma raczej na co. Pamietam, że promocje były tylko na pakiet.

@ mindryl - przeprasza, na 100% ostatnio nie było promocji na poszczególne programy - teraz mi sie przypomniało. Więc nie czekaj, bo nie ma raczej na co. Pamietam, że promocje były tylko na pakiet.

ok tak myslałem- dziekuje za potwierdzenie

Edytowane przez mindryl

@ novum

Jest -150$, czyli 249$ ;)

Poprawiłem się, jak pisałem posta zamyśliłem się...hehe i wpisałem kwote obniżki, a nie cene ...która jest po obniżce.

Jest 249$

Edytowane przez novum

@ novum

Jest -150$, czyli 249$ ;)

Poprawiłem się, jak pisałem posta zamyśliłem się...hehe i wpisałem kwote obniżki, a nie cene ...która jest po obniżce.

Jest 249$

Ok czyli widać potwierdza się to że promo jest na cały pakiet tylko. Ale powiedzcie szczerze co warte są te pozostałe narzędzia. Do każdego trzeba ręcznie dodawać proxy, rank tracker to niewygodny soft do śledzenia pozycji, a pozostałe 2 testowałem i ich użyteczność też jest wątpliwa - do audytu czy szukania linków partnerskich można znaleźć lepsze i tańsze alternatywy. Tak naprawdę są to tylko przystawki do spyglassa.

• 3 miesiące temu...