Skocz do zawartości

Seo power suite

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem z darmową wersją programu.

Przy wyszukiwaniu linków zwrotnych z wyszukiwarek program SEO SPYGlass przestaje działać, zawiesza się.

Wyszukiwanie linków zwrotnych dochodzi do 35% i program zatrzymuje się.

Pozdrawiam

Tomasz

a ja jeszcze raz mówię wam (LinkAssistant) weźcie to zmieńcie na "sieciowe" szukanie i składowanie wyników - wystarczy zmienić regulamin - a wyniki bedą szybsze, zasoby mniej używane - nawet starzy userzy sie do tego przekonają - działalibyście tak jak niektóre softy do renderowania filmów ;) - albo chińskie harvestery (choć tego to można sie bać) - ustawiasz przydział pamięci(czy ilość wyników) i jeśli ktoś szuka nowych linków do nowej strony-> "szukamy razem" w miarę wolnych zasobów, jesli wyniki są w bazie to po ch..rę każdy ma szukać - ściąga wyniki - dopiero jeśli mamy podejrzenie, że wyniki są nieaktualne - szukamy ponownie. W zasadzie bot-netowe ;) zarządzanie zasobami :P

Bananasltd, Dziękuję za opinię. Rozumiemy, że sieciowe szukanie jest skuteczne, ale (myślę, że wspomniałem o tym wcześniej) mało prawdopodobne że użytkowniki z Europy Zachodniej a przede wszystkim z USA będą wspierać ten pomysł. Jesteśmy w trakcie aktualizacji Spyglassa. Będzie bardziej korzystać z naszej prywatnej bazy danych, w wyniku będzie działać szybciej i bez problemów z pamięcią.

ps: to zawsze miło gadać na PiO

Edytowane przez linkassistant
  • Like 2
SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa

cit:"(myślę, że wspomniałem o tym wcześniej)(..)" - wspominałeś,wspomniałeś, ale nie mówiłeś, że bedziecie coś budować

no a jeśli budujecie swoją hurtownię to pięknie - czyli za niedługo zamiast za aktualizację będzie sie płacić za dostęp? - oby ceny sie nie zmieniły (bodaj by spadły!).

Edytowane przez bananasltd

Witam,

Czy Seo SpyGlass w wersji Enterprisse wyszukuje tylko ok. 40.000 wszystkich linków zwrotnych przy zaznaczeniu opcji nieograniczonej ilości linków do znalezienia?

Porównanie:

Strona: https://www.link-assistant.com

SEO SPY GLASS ENTERPRISSE:

Wszystkie linki zwrotne: 42.088

AHREFS:

Wszystkie linki zwrotne: 627.856

Jest szansa na wyciągnięcie większej ilości linków zwrotnych z SSG?

• 1 miesiąc temu...