Skocz do zawartości

Seo power suite

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja dobrze widzę, że w nowej wersji jest taki update, ze mając wersję prof, możęmy skopiować do schowka max 1000 bl, w starej wersji można było skopiować całość, oczywiście export do pliku był w wyższych wersjach. Jesli tak to ma wyglądać, to jest to zagranie nie fair a nawet wbrew licencji. Chyba, że można je inaczej skopiować lub zostanie to poprawione to ok.

:) każdy orze jak może - jesli jest to aż tak hermetyczne, że chyba lepiej wydać na coś innego

piaff:dodałem tryb przypuszczajacy - bo nie znam ostatniej aktualizacji - jeśli jednak taka uprzykrzająca życie poprawka rzeczywiście istnieje - chciałbym sie dowiedzieć "dlaczego?"...

Edytowane przez bananasltd

Gdyby ktoś miał taka sytuację, że program "znika" przy uruchomieniu gdy ściągnie aktualizację. To należy odpalić go z prawami administratora.

Aby nie było że dwa posty pod rząd:

1. Te zduplikowane adresy w przypadku podstron są jednak bardzo uprzykrzające dla mnie. Widok "by domain" nie bardzo mnie urządza gdyż nie widzę jakie anchory tam są. Poza tym zdublowane linki wydłużają czas analizy. Program niepotrzebnie 2 razy sprawdza to samo. Przy 35k to jest już duży narzut.

2. W nowej wersji spyglass poprawcie proszę, aby w przypadku ręcznego rozwiązywania captchy focus zostawał w polu tekstowym. Teraz jest tak, że ucieka i trzeba myszką wybierać.

Edytowane przez lumbo

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

lumbo,

No. 2 - Ten problem zostanie rozwiązany

No. 1 - powiedziałem o twojej idei programistam, postaramy się coś z tym zrobić.Jednak taka funkcja jest bardzo kontrowersyjna. N.p. jaki link zostawić, jeśli mamy kilka linków z wewnętrznych stron w tej samej domenie? i te linki mają różne anchory?

SEO PowerSuite - oficjalna strona internetowa

Ja mam na myśli 2 takie same linki z takimi samymi anchorami. Jak na moje oczy nie różnią się one niczym. Backlink page oraz target page jest tak sama w obu przypadkach. Sprawdziłem ręcznie i na tej stronie znajduję się tylko jeden link. Na screenie może będzie lepiej widać:

https://przeklej.net/...ils/167328.html

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Tak testuję nową wersję i być może nie zabija prędkością, ale trzeba przyznać, że dokładności badania struktury linków nie można odmówić, no i praca na bazie WebMeUp daje znacznie większą stabilność programu, niż to miało miejsce wcześniej.

Dla porównania przykładowa strona do analizy linków:

ahrefs - 36 767

majestic - 82 824

WebMeUp - 39 743

a zatem baaardzo przyzwoicie (i bez dubli)

Czas analizy takiej porcji linków? - oczywiście zależy mi na szczegółowej analizie ;)

prawie 2000h na przeciętnym desktopie* z łączem internetu 15/2MB - cóż... zawsze podkreślałem, że SEO wymaga cierpliwości ;) niestety nie mogę przyłożyć większej ilości wątków, niż mam, bo procek się wówczas gotuje ;)

no ale fakt - analiza dokładna i narzędzie oceniam dobrze po kilku dniach zabawy - szczególnie teraz, jak się co chwila nie zwiesza (kiedyś niestety to był jeden z powodów wybrania przeze mnie innych narzędzi analitycznych)

Myślę, że każdy powinien potestować i wyciągnąć swoje własne wnioski.

* dwa rdzenie 1,66, 3GB RAM

• Like 1
dymna.jpg

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Mamy jakis Polski kombajn ktory bylby alternatywa dla tego softu?

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

Nie, i nawet nie było prób aby to zrobić, uprzedzam pytanie - czemu, bo rynek SEOsoftow w Polsce w jest bardzo i to bardzo mały, po drugie Białorusini zaczynali dawno temu i konsekwentnie rozwijają soft. Niema nic nawet podobnego. Natomiast ukraiński soft WEBceo był na początku podobny, ale później poszli w innym kierunku.

• 2 miesiące temu...
  • 8 lat później...