Skocz do zawartości

Blokada konta AdSense

Caman

Rekomendowane odpowiedzi

Jakim prawem i dlaczego bez jakichkolwiek konkretnych wyjaśnień? Dzisiaj dostałem informacje na e-mail o blokadzie mojego konta w programie AdSense. Konkretna treść o blokadzie "Po dokładnym sprawdzeniu naszych danych, stwierdziliśmy, że Państwa konto AdSense może generować nieprawidłowe działania[...]". Nie łamałem regulaminu, nie klikałem we własne reklamy i nie zachęcałem innych. Gdy przekroczyłem próg 70 euro - zablokowali mi konto. Spotkał się tutaj ktoś z takim przypadkiem? Dwa miesiące ciężkiej harówy, a teraz wielkie gó**o.

Nie chcę zabrzmieć złośliwie, bo przecież sam zgodziłeś się na to, by mieli prawo zakończyć współpracę z Tobą w dowolnym momencie, bez jakiejkolwiek przyczyny...

Nie chcę zabrzmieć złośliwie, bo przecież sam zgodziłeś się na to, by mieli prawo zakończyć współpracę z Tobą w dowolnym momencie, bez jakiejkolwiek przyczyny...

z tym że takie klauzule w polsce są zabronione (nie chodzi mi o blokowanie konta, ale niewypłacanie pieniędzy)

i jakby adsense należało do google polska sp. z o.o. to już bym im wytoczył proces

Tak za darmo to nie blokują. Przed wypłatą weryfikują dokładnie stronę i gdy tylko coś znajdą, to wycofują kasę, zwracając klientom. Osobiście jestem zadowolony z takiego restrykcyjnego traktowania, gdyż korzystając z płatnych reklam, nie chciałbym aby pieniądze trafiały w niewłaściwe ręce. Takie życie. Może i trafi się niewinny człek, ale gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą.

Możesz zdradzić ile twoja strona miału UU dziennie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności