Skocz do zawartości

Profesja - nowy katalog stron

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy, darmowy katalog stron Profesja zaprasza do zgłaszania stron. W tym katalogu przyjmuję tylko unikalne opisy. Wpis podstawowy można dodać do trzech podkategorii. W opisie można też wstawiać linki.

Katalog jest zaindeksowany.

Skórka najprawdopodobniej jest tymczasowa. Jak wyjdzie nowa wersja SEOK-a to pomyślę nad docelowym szablonem.

W tym katalogu będę podchodził dosyć rygorystycznie co do jakości zgłaszanych stron i opisów więc zachęcam o staranne wpisy. I nie dodawanie zaplecza lub stron z 5 postami (chyba że to ewidentnie strona firmowa).

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Mi się podoba, możesz header linkujący do głównej strony dać, wygodniej będzie.

Popieram. Sam katalog wygląda ładnie i schludnie ;) Tylko menu z tagami mi jakoś nie pasuje...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mi wygląd też się podoba. Tyle, że to darmowy szablon i pewnie trochę SEOK-ów na nim powstanie. Ma też kilka niedoróbek (jak choćby ta powyższa), które nie wiem czy autor poprawi.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Przepraszamy za błąd który powstał właśnie w statystykach PR, pojawi się wersja poprawiona tak że prosimy o update nowej skórki w dniu jutrzejszym ewentualnie o kontakt na PW celem szybszego pobrania skórki.

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Wersja poprawiona do pobrania tutaj w razie znalezienia usterek prosimy o kontakt na PW. Szablon jest na naszym serwerze więc będzie można szybko zrobić update jak pojawią się jakiekolwiek problemy. W pliku rules.php znajduje się regulamin tak że uwaga na nadpisanie pliku należy skopiować swój plik a potem go nad grać albo po prostu go nie kopiować.

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności