Skocz do zawartości

vSeo.pl

vSeo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

System chyba ma jakieś błędy bo chcąc dodać domenę, która ma ponad 1500 site'u, otrzymuje informację, iż jest niezaindeskowana i ble ble ble...jest na to jakieś wyjaśnienie lub rozwiązanie ?

------------edyta

a pozatym źle przelicza site, nie wiem skąd jest źródło ale strasznie zaniża.

-----------edyta

Już trzecia domena z site'm dużo powyżej kryteriów bo w tym przypadku około 600, a o to otrzymuje informację:

Minimalna wartość site dodawanej strony musi wynosić co najmniej 10. Wartość site Twojej domeny wynosi 2

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Biorąc pod uwagę ostatnie oferty z konkurencyjnych systemów np Gotlink:

pkt w systemie w cenie 70 zł netto/100k.
lub E-weblink:
nie ma kupca nawet za 50 zł /100 000 pkt to mogę potwiedzić

wydaje się że cena pośrednia pomiędzy tymi ofertami byłaby atrakcyjna dla kupujących w systemie vSeo.pl tym bardziej że kryteria zasobów są zdecydowanie wyższe niż w pozostałych systemach: limit subdomen, linki wychodzące, poziom site, unikalne IP.

Oczywiście najbliższy czas pokaże a na dzień dzisiejszy mamy nowe rekordy w:

- liczbie domen

- liczbie aktywnych kont

- liczbie aktywnych przelewów

...

Przyjęte na dzień dzisiejszy założenia:

- Site powyżej 200 (od 1 czerwca)

...

Witam!

Czy nie moglibyście zaczekać, aż system zbierze site 10k?

Staram się dodawać dużo serwisów do vseo. Dużo z nich nie ma site 200 i gdy nastąpi cięcie, to na pewno część odepnę (te poniżej progu opłacalności), a także spowolni to moje dodawanie (bo serwisów spełniających site 200 mam mniej niż tych z site 100).

Prawdopodobnie spowolni to również działania innych userów.

Poczekajcie z tymi zmianami jeszcze 2,3 mce - na pewno w vseo wtedy będzie 10k serwisów (a pewnie i więcej) i jak zrobicie cięcie, to po reakcji na nie userów vseo i tak w systemie zostanie więcej stron niż zostanie teraz.

Dopiero tak naprawdę zaczyna się rozkręcać.

To moja propozycja. Jak patrzę na swoje konto, to obecnie kryteria site>100 spełnia mi 3/4 stron, a jak nastąpi limit 200 to spełniać kryteria będzie 1/4 stron. To bardzo zaboli. Dlatego proszę o danie nam więcej czasu, a raczej całemu systemowi.

Również postuluje za tym co Bioptak, także mam trochę serwisów poniżej site 100, ale za to na unikalnych IP. Cięcie ich w systemie to duża strata;)

Może powinno być to kryterium dla nowych stron, a nie dla stron już istniejących w systemie?

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Można przesuwać terminy ale trzeba zdać sobie sprawę że w momencie gdy My będziemy czekać to konkurencja będzie szła do przodu - długo nie było trzeba czekać na zastosowanie naszych rozwiązań w innych systemach - jeden skopiował premie za unikalne IP a drugi wymagania co do poziomu Site co ewidentnie potwierdza że coś jest na rzeczy i stosowane przez nas rozwiązania są efektywne.

Premia za unikalne IP w Statlink 5% to raczej mały rarytas, gdy tam zazwyczaj tworzy się strony o małym site dające 1000pkt i następna. W innych systemach rotacyjnych raczej nie ma takich wymagań jak ograniczenie subdomen i unikalność IP. Ja np postawiłem na unikalność ze względu na bonus, ale to także przekłada się na lepsze wyniki. A jak wiemy, większość kupuje jeden lepszy serwer i upycha tam setki stron z dużym site licząc na punkty. Ciekawe co jest lepsze...

No i w czasach Goodle Pandy, z site coraz ciężej... :D

Może moje wcześniejsza propozycja jest dobra

- strona na unikalnym IP minimalne site 100

- strona bez unikalnego IP minimalne site 200

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Szukaliśmy rozwiązania dzięki któremu moglibyśmy w sposób dodatkowy wyróżnić domeny na unikalnym IP w związku z tym iż wielkość bonusu jest uzależniona od spełnienia wymogu dotyczącego wielkości site dla dodawanej domeny.

Każdy użytkownik systemu po zapoznaniu się z regulaminem wie iż serwisy dodawane do vSeo.pl na unikalnym IP otrzymują specjalny bonus wynoszący 3000 dodatkowych punktów.

Ale to nie jedyna korzyść. Unikalne IP chroni naszą podstawową punktację jak i bonus za domenę główną wraz z bonusem za unikalne IP w sytuacji gdy poziom site jest niższy a niżeli ustalony w systemie jako minimalny poziom site dodawanych serwisów. Ochrona ta wynosi aż 2/3 przewidzianego wynagrodzenia za punktacje podstawową, bonus za domenę główną jak i bonus za unikalne IP pod warunkiem że site tego serwisu nie jest niższe od 100.

Przyjrzyjmy się sytuacji w której taki wymóg site ustalony zostanie na poziomie 500. Domena której site wynosiłoby tylko 100 i nie posiadałby unikalnego IP, otrzymałaby punktację w okolicy 0 punktów. W przypadku posiadanego unikalnego IP taki serwis zachowa aż 2/3 punktów podstawowych, 2/3 bonusu za domenę główną tj. 333pkt oraz 2/3 bonusu za unikalne IP czyli minimum 2000 punktów.

Wprowadzona zmiana poza bezpośrednim premiowaniem domen na unikalnym IP również pośrednio przynosi korzyści właścicielom serwisów poprzez ochronę ich punktacji w sytuacji niższego site a niżeli ustalony minimalny poziom w systemie.

https://www.vseo.pl/news/6-korzysci-plynace...iklanym-ip.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności