Skocz do zawartości

Co raz ciezej jest dostac pomoc na forum ?

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisalem jednego posta krytyki i zaraz zostalem okrzykniety flustratem a wiesz zale sie specjalanie bo tak lubie rajcuje mnie to :)

Tylko potwierdzilem moje przypuszczenia

PiO jest kopalnią wiedzy: jeśli oczekujesz, że tylko logując się tutaj nagle staniesz się profesjonalistą... zapomnij - Nie jestem i nie zamierzam ,jest to dla mnie ciekawe doswiadczenie mam dwie strony :D

użytkownicy forum chętnie pomagają i odpowiadają na pytania... jak mają czas i jak nie muszą na identyczne pytanie odpowiadać po raz setny (bo odpowiedzi nigdzie nie zginęły i wystarczy ich poszukać: najszybciej w dziale dla początkujących).Prawda tak kiedys bylo Tak ale skoro pytam to nie znalazlem a skoro jest cos po raz setny to pare sekund nie zbawi wklejenia linku do pytania skoro juz ono zostaje na forum ,albo PW

Starych użytkowników można spotkać nie wyłącznie w dziale o spotkaniach, ale za każdym razem jak trafi się ciekawy, nowatorski temat: -to mozna zalozyc gazetke online z ciekawymi nowatorskimi tematami

wówczas chętnie się wypowiadają, a w pozostałych przypadkach można usłyszeć "wiedz kosztuje"- owszem masz racje ,ale chec sprzedawania banalnej wiedzy i jeszcze mowienie tego jest raczej nie w porzadku co ja pytam o tajemnice .A prostymi rzeczami nalezy sie dzielic nawet z punktu ewolucji tak jestesmy skonstruowani aby przekazywac wiedze ,to samo w szkole czy gdzie indziej . A zatrzymywanie calosciowej wiedzy ze strachu przed konkurencja (nie mowie tu o sobie) jest smieszne i w sumie jest nasza cecha narodowa bo wystepuje w kazdej galezi gospodarki ,dlatego tez na swiecie tak malo znaczymy bo nie potrafimy wspolgrac ,a osoby zajmujace zdawalo by sie zawodem nowoczesnym maja inne podejscie ale nie.Po za tym brak konkurencji oznacza stagnacje ,brak rozwijania sie . bo 10 osob ktore sie znaja i zatrzymaja wiedze po roku nie beda umieli wiecej niz 100 osob poczatkujacych ,to nowi napedzaja nowosci a wy o tym zapommnieliscie

I taka jest prawda: albo kosztuje czas i chęć znalezienia w tej encyklopedii wiedzy SEO I SEM, albo kosztuje kasę (są szkolenia i można też w siebie zainwestować...)- Jak bym chcial sie tym zajac profesjonalnie to raczej nie sterczal bym na forum tylko sie szkolil [pod okiem specjalisty

No i na koniec moje ulubione: -Moje ostatnimi czasy tez

Ty oczekujesz, żeby Ci pomóc, dając rybę, których tutaj pływa cała ławica- - Pytam bo po to jest forum a nazwa jego jest wymowna ,czytalem kiedys to forum troszke ,mam znajomych co go polecali ,znam ich opinie i poprostu zastalem cos innego wiec zadalem JEDNO pytanie.

a wchodząc tu możesz w chwilę sprawić sobie wędkę i łowić tylko te rybki, które Cię interesują-tak to prawda korzystam z bazy jest ogromna niestety znalezienie wielu informacji jest zbyt czasochlonne i nie wspolmierne to tresci ktora znajduje .Mnostwo postow odpowiezi z laniem wody jak czat .Wiesz ja moze jestem poczatkujacy ale rowniez cenie swoj czas tak jak ty .I skoro wynajecie kogos z tematu mnie taniej wychodzi nzi wiedza z forum z taka iloscia osob to cos tu jest nie tak .A sposob reakcji nie ktorych mowi wszystko i w zasadzie nie musisz mi odpowiadac .Ostanimi dniami zaczolem czesto zagladac na zagraniczne fora Seo i teraz moge powiedziec ze wszystko kosztuje tylko w Polsce .Szkoda bo kocham Polske.

taka jest moja osobista opinia , nie mam tu zarzutow do wlascicieli forum bo oni juz duzo zrobili zbudowali i rozpropagowali szkielet chodzi mi o uzytkownikow .

I zaloze sie ze wielu ktorych tak drazni powtarzalnosc pytan sami kiedys pytali duzo i bez sensu na poczatku .

Ludzie co wy tak bronicie Polskiego rynku toz to maly skrawek dlaczego nie dzialacie na zagranicznych rynkach ? I prosze nie mowic ze wielu jest takich bo to bzdura ,gdyby takich bylo wiele to by bardzo chcetnie znikoma w ich mniemaniu wiedza dzielili sie tu chetnie.II powtarzam rozumiem ze pewna wiedza sie nie dzieli wiem ,sam jestem jednym z tych co zarabiaja na wiedzy w pewnych tematach tak duzo sie nie roznimy ,i na prawde znam Polakow i wiem ze wszystko do siebie biora ,nie o to mi chodzi ,mam jedna rade spojrzcie na problem po europejsku nie po polsku.

Im szybciej wiecej osob znajdzie odpowiedz na szukany temat tym szybciej sie nauczy i wejdzie na rynek ,zacznie szybciej konkurowac a wiec i uczyc sie ,wiecej osob bedzie bardziej kreatywnych a to sie przelozy na jakosc ilosc zysku .Pomozesz kraju swojemu bo na ciasnym rynku ludzie zaczna dzialac po za krajem w koncu .A teraz jest najlepszy okres zachod sie wypala a Polska jest jeszcze w okrescie odkryc ze tak to ujme mamy jeszcze potencjal .Sory tu juz polecialem po za tematem:) no ale spojrzcie na to logiczne.

A i ktos tam mowil ze traktuje forum jak czat no troche w tym racji jest ,no ale tak kiedys bylo tutaj,pewnie zmienilo sie pokolenie:)

Czesc pozdrawiam :)

Tomek

Ja jestem bardzo zadowolony z pomocy użytkowników na tym forum, bardzo wiele się dowiedziałem za co jestem wdzięczny tym osobom, które mi pomogły/podpowiedziały, pozdrawiam!

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

użytkownicy forum chętnie pomagają i odpowiadają na pytania... jak mają czas i jak nie muszą na identyczne pytanie odpowiadać po raz setny (bo odpowiedzi nigdzie nie zginęły i wystarczy ich poszukać: najszybciej w dziale dla początkujących).Prawda tak kiedys bylo Tak ale skoro pytam to nie znalazlem a skoro jest cos po raz setny to pare sekund nie zbawi wklejenia linku do pytania skoro juz ono zostaje na forum ,albo PW

Dlaczego my mamy podawać Tobie linki, jak ktoś może w identyczny sposób przeglądnąć zawartość forum i samemu natrafić na owe linki do tematów? Wybacz, ale czyjeś lenistwo nie jest motywacją do pracy dla innych, ba, jeszcze dla dobra osoby leniącej się...

I zaloze sie ze wielu ktorych tak drazni powtarzalnosc pytan sami kiedys pytali duzo i bez sensu na poczatku .

Bzdura, każdy powinien zacząć przygodę z forum od zapoznania się z jego zawartością i dopiero późniejszych pytań o to, czego nie zrozumiał. A pyta się z reguły mądrze tylko wtedy, kiedy posiada się już jakąś wiedzę zdobytą z przeczytanych tematów. Innej drogi niestety nie ma.

Spółki | Prawo | Sąd

ja powiem ze wszystkim i wszystkich nie da sie zaspokoić ... to ponad moje siły bo moge co najwyżej dwa razy: raz z przodu, raz z tyłu...

moj kolega wyznawał zasade: NNN

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

stary juz jestes :rolleyes:

zdziwiłbys sie ile jeszcze moge :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nawet nie czytaliscie to co napisalem :rolleyes:

przykre jest ze obce osoby z obcych panstw tak chetnie mi pomagaja jakos nie widz aproblemu ze poczatkujacy sie pyta a tu same zarzuty slysze tylko jakbym dziennie tak pisal i jak bym nie wiem co od was chcial .

Oczywiscie zdaje se sprawe ze pewnie nie wszyscy z forum.

Nie umiecie przyjac krytyki tylko pouczac , wypowiedzi np jak powyzej juz jestes dead sa poprostu zalosne.Myslalem ze bedzie szlo jakos pogadac ,moze jakie spomysly byscie mieli na zmiane ,nie same zarzuty !

czesc panowie

kikasek: mam zapchaną - notorycznie. kwestia wyboru komu chce pomóc a komu nie ... kiedyś pomagałem i spotkała mnie za to kara ... teraz tez pomagam i coraz częściej biore za to kasę ... przynajmniej du*e sobie chronię bo nikt moim pomysłów za kasę nie sprzeda na lewo - też pewnych rzeczy się wystrzegam.

Zawsz eNAUKA to kwestia wielkości PORTFELA osoby szkolonej. Ja chętnie przeszkolę, pokażę swoje zaplecze, powiem co i jak ... ale wiedza kosztuje. Nawet na zamkniętych forach ludzie nie wyłożą całej swojej wiedzy ! po prostu każdy ma swoje tricki, które chce ochronić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności