Skocz do zawartości

Co raz ciezej jest dostac pomoc na forum ?

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

Widzicie zgred i to jest normalna odpowiedz.

Zgred.Nie kieruje zadnych zarzutow personalnie a mowie ogolnie wiem ze jest czesc ludzi ktora pomaga bo przegladam forum i widze.

Mowie ogolnie o tym co widzi uzytkownik z zewnatrz byla to moja opinia tylko zreszt apotraktowan ajako atak .Co mi wystarczy jako potwierdzenie moich slow .

Oczywiscie sie wiedza kosztuje ale chyba tez zgred nie do konca zrozumiales co mialem na mysli w moich postach .

Konkretniejsza wiedza ok powiniscie nawet na tym zarabiac to jest jasne dla mnie ale ja akurat pytam chyba o bardzo proste i ogolnikowe rzeczy wiec nikt nic mi nie musi zdradzac a odpowiedzi brak ,rozumiem prywatne niecheci niektorych osob ludzie sie ni emusza lubiec ale jak patrze to dotyczy wiecej osob i nie troche tylko duzo zgred:)

Oczywiscie kazdy ma wolny wybor i nie musi w ogole pomagac kwestia charakteru,jednak mysle ze forum zostalo stworzone z jakas ideaa pomocy w tym temacie i widze tu slowo forum nie wikipedia to jest moj poglad.To jest jedyne forum ktory zyje codzienie chyba szkoda ze chyba gorzej wiec gdzie mam pytac ?

The End masz cos do dodania slij info PW

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomku,

super, że zamykasz wątek: generalnie już poczułeś się moderatorem...

zastanów się, dlaczego koledzy Ci polecili właśnie to forum: być może im pomogło, bo chyba nie są tacy źli koledzy, co tylko chcieli marnować Twój cenny czas?

tak się składa, że większość tych, których oskarżasz, że nie chcą odpowiadać na banalne pytania, na które odpowiadali już setkę razy, są zwykle bardzo zajęci zarabianiem pieniędzy... przekonaj mnie zatem, że powinni rzucić wszystko i odpowiedzieć Ci po raz 101szy na banalne pytanie albo, że mają użyć wyszukiwarki, znaleźć temat i wkleić Ci link. Przekonaj mnie, że im się opłaca pracować za kogoś, kto jest zbyt leniwy, żeby nie zrobić tego samego...

bo na razie mnie nie przekonałeś

a oskarżenia, że ktoś Cię atakuje są nie na miejscu, bo sam temat jest atakowaniem użytkowników, którzy próbują Ci (jeszcze bardzo delikatnie moim zdaniem) wyjaśnić, że nie masz racji.

jak spojrzysz na powyższe wątki, znajdziesz posty ludzi, którym użytkownicy pomogli, a i takich, którzy potrafią wykrzesać w sobie tyle zapału, żeby użyć czasami wyszukiwarki albo przynajmniej przeczytać dział dla początkujących i zadawali konkretne pytania, na które odpowiedzi nie znaleźli, nie poganiając użytkowników po godzinie bez odpowiedzi na ich wątek...

Nie umiecie przyjac krytyki tylko pouczac , wypowiedzi np jak powyzej juz jestes dead sa poprostu zalosne.Myslalem ze bedzie szlo jakos pogadac ,moze jakie spomysly byscie mieli na zmiane ,nie same zarzuty !

ktoś mi kiedyś pokazał na mojej dłoni, że kiedy wskazuję kogoś palcem, w tym samym czasie trzy palce wskazują na mnie...

Tomku, nikt Cię nie oskarża: poczytaj forum i zacznij zadawać pytania tak, jakbyś przynajmniej zrozumiał dział dla początkujących i wróć do tego wątku za rok... zobaczymy, czy Twoje zdanie się nie zmieni

zwróć uwagę, że niektórzy ludzie mają w profilach podziękowania: myślisz, że "nabijali" je sami?

jesteś na forum od drugiego października i już rzucasz oskarżenia, jacy użytkownicy tutaj są be

ja jestem trochę dłużej, a zanim się zarejestrowałem - przestudiowałem to forum dość dogłębnie i traktowałem bardziej jak książkę/encyklopedię - i nie zajęło mi to jeden dzień... Myślę, że to może być powód, że użytkownicy ze mną rozmawiali od początku i nie miałem nigdy tych odczuć, które Ty masz po kilku dniach użytkowania forum.

no i na koniec: jeśli łatwiej się korzysta komukolwiek z innych forów, to przecież nikt tutaj nikogo nie zmusza: nikt nie musi być użytkownikiem PiO, żeby w przyszłości być dobrym pozycjonerem.

Chcę tylko, żebyś wiedział, że nie podzielam Twojej opinii dotyczącej tego forum: można się tu wiele nauczyć, a nowe wątki poszerzają wiedzę, stare zaś ściągają ludzi z powrotem do podstaw: niektórzy już po prostu nie mają na to czasu.

pozdrawiam i nie bierz tego personalnie do siebie, bo dotyczy to dużej ilości młodych ludzi, którzy najwyraźniej wychowali się w nowej epoce, gdzie normalnym jest podawać wszystko na tacy: ja wychowałem się, kiedy ciężko było kupić encyklopedię i może dlatego potrafię docenić wartość takich for, jak to.

przyjemności :D

edytka: a, żeby nie było tylko na poważnie, to polecam wszystkim wiercenie zgrubne... dawno się tak nie uśmiałem:

i jak tu Ci, Tomku, odpowiadać na poważne pytania, skoro google zwariowało...???

dymna.jpg

z ciekawosci przejzalem zalozone przez ciebie tematy - w kazdym otrzymales dobre (z mojego pkt widzenia) odpowiedzi, zauwazylem jednak w czym tak naprawde masz problem - zadajesz dosyc skomplikowane i teoretyczne pytania na ktore odpowiedzi zna kazdy kto posiada chociaz minimum podstawowej praktyki

poslugujac sie przenosnia - pytasz o przepis na ugotowanie jajka na miekko i oczekujesz rozpisanie wzorami praw fizyki kompletnie olewajac odpowiedzi 'wrzuc jajko do wody i gotuj od zagotowania 5min'

ciesze sie rowneiz ze z twojej strony eot w tym temacie. licze ze bedziesz slowny :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Na forum jest tyle wiedzy i wskazówek, że trzeba tylko poszukać i poczytać :) a jest tego trochę.

A jak potrzebujesz prowadzenia za rękę czy gotowych rozwiązań daj info starszym userom żeby Ci pomogli darmowo/płatnie :)

Pozdrawiam

albo daj ogłoszenie, jest duża szansa że zanim skorzystasz z kogoś usług już ktoś ci FV będzie wystawiał :)

PS mój post pewnie do rana zniknie jak prawie wszystkie ostatnio przeze mnie napisane, ale kto przeczyta to przeczyta...

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

tak, jest coraz "ciężej" dostać pomoc (ironia) jeśli nie zna się języka polskiego. Pisze się "trudniej"!

Swoją drogą to forum to kopalnia wiedzy a co za tym idzie pieniędzy, ja często czytam po kilka godzin dziennie a to i tak za mało. Pytania zadaję tylko na "skrzyżowaniach" myśli i w sprawach niejasnych totalnie.

Pozdrawiam :)

Ale jakiej pomocy oczekujesz:

- uniwersalnej recepty na permanentny TOP 1 dla wszystkich słów kluczowych;

- pisania za Ciebie regułek modrewtite [co jest nagminne];

- pisania kodów PHP ;

Bo nie do końca, a nawet wcale nie rozumiem O JAKĄ POMOC Tobie chodzi...

Na tym forum padło setki takich samych pytań na które i tak tak setki razy odpowiedziano. Zdaje sobie sprawy, że wyszukiwarka forum pozostawia wiele do życzenia, ale w google jest opcja szukania zaawansowanego z której czasami wato skorzystać zamiast PYTAĆ.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności