Skocz do zawartości

Layouty - Moje pierwsze

iMariush

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie oceny to:

Lay 1:

Bardzo ładnie dobrany ten szary z niebieskim... Dla mnie osobiście trochę zbędne to odbicie pod napisem: Portfolio Jan Kowalski

Strasznie pusta góra i dół jest ale jak mniemam coś tam ma być pewnie ;-)

Ogólnie: 8/10

Lay 2:

Nie lubie dużych czcionek a tutajsię one rzucają mocno w oczy (menu). Te przyciski takie trochę "bajkowe" (tzn. w wielu serwisach internetowych widzę podobne i jedyne skojarzenie mam to z serwisami odnośnie gier, bajek itd..). Nie jestem też zwolennikiem wstawiania różnych grafik i opisywania ich dodatkowo (tam gdzie jest FAQ) ale to kwestia upodobań... Trochę również za dużo wolnego miejsca z prawej ./ lewej strony - chyba, że podczas ewentualnego kodowania zostanie to zmienione / zmniejszone...(bo ani tu wstawić reklame google ani nic innego ;-) ). Mógłbyś ew. rozjaśnić trochę te strzałki do przewijania zdjęć oraz innych kolor dać tam gdzie jest "read more" (taki niebieskie jak lastest news)...

Ogólnie: 8/10

Lay 3:

Za dużo miejsca wolnego od góry, boków i od dołu. Panel logowania powinien być gdzieś niżej bo to on chyba nie jest najważniejszy prawda? Kolorystyka, czcionka wszystko ok - znowu mi się buttony menu nie podobają ;-)

Jeżeli to ma być strona o e-marketingu to...bardzo dużo jest niedociągnięć różnych. Np. wszystkie istotne informacje bardzo nisko, poza linią "zanurzenia", menu od prawej strony (a powinno być od lewej strony - dlaczego? Ponieważ zawsze od lewej górnej strony patrzymy na strony www i to tam powinny być najważniejsze informacje) ;-)

Ogólnie: 6/10

Trochę są jakby na jedno kopyto. Wszystkie takie jakby napchane bajerami. Ja ostatnio gustuje w minimaliźmie. Jak np tu: podnośniki nożycowe - od razu powiem że to nie mój projekt. Ja go tylko składałem :P (mam nadzieję, że za linka nikt się nie obrazi )

Kierunek, w którym idziesz to grafiki dla stron o grach, futurystyka, sci-fi. nie wiem czy to dobry kierunek dla stron firmowych.

Ja ostatnio gustuje w minimaliźmie. Jak np tu: podnośniki nożycowe - od razu powiem że to nie mój projekt. Ja go tylko składałem :) (mam nadzieję, że za linka nikt się nie obrazi )

To od razu proponuję użyć lepszej jakości grafik bo wszystkie gify pozostawiają wiele do życzenia.

• 2 tygodnie później...
Ja ostatnio gustuje w minimaliźmie. Jak np tu: podnośniki nożycowe - od razu powiem że to nie mój projekt. Ja go tylko składałem :) (mam nadzieję, że za linka nikt się nie obrazi )

To od razu proponuję użyć lepszej jakości grafik bo wszystkie gify pozostawiają wiele do życzenia.

Z tego co wiem to GIF za bardzo nie kompresuje, bardziej jpg :>

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 2 tygodnie później...

1 moim zdaniem najciekawszy:) uwage przykuła czcionka

takie własnie mają byc layout-y : prostota + elegencja

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 3 miesiące temu...

zbytnio się nie pospinałeś. Wyglądają jak po 30min na szt.

3ci jeszcze na jakieś zaplecze można by dać ale pierwsze 2 to porażka

odnośnie 3go laya - menu dolne krawędzi rogów nie zaokrąglaj tylko przyłącz je do tego ciemnego turkusu

Ogólnie chaos, że niby czego to jest projekt?

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

3- fajne tonacje komponujesz.

Pierwszy trochę słaby z powodu że wstawiłeś przezroczysty box z blending mode- drop shadow. Bez efektowne menu.

We wszystkich przypadkach powinieneś popracować nad logiem, 3d cienie porządny gradient lub brushowanie ręczne. Pozdrawiam

edit; jak robisz lustrzane odbicie to musisz zmiękczyć dolną część odbicia żeby wyglądało to realistycznie. A ty odwróciłeś napis i ustawiłeś tylko opacity. Dla mnie to trochę idziesz na łatwiznę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności