Skocz do zawartości

Migracja z OmniHost - gdzie?

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Neteasy

To jak z deszczu pod rynnę. Nie polecam.

Zainteresuj się kontami SEO w Iswift.

a ja jakl najbardziej polecam Neteasy i iSwift. dwa bdb hostingi seo. z czego ten pierwszy tanszy, a drugi drozszy :). na zaden nie moge sei skarzyc. jedynie troche mniej bajerow w panelu neteasy jest, ale co najwazniuejsze czyli autoinstalator jest :).

pozdrowienia.

googlerulz.

Polecam wykupienie 5 różnych hostów ~15zł każdy, wyjdzie raptem ok. 70/80zł rok a mamy całkowitą dywersyfikacje IP i dostawców (jak coś padnie to jedna strona a nie wszystkie). Minus - pięć paneli a nie jeden

Przykład:

www.unixstorm.org

www.altblue.pl

www.jupe.pl

www.ipns.pl

www.synergiahost.pl (do każdej kupionej domeny hosting gratis! z możliwością podpięcia 5 domen)

za cenę ok 70 zł 6 adresów IP i 1 domena na rok (a da się jeszcze taniej...)

Dzięki Panowie, mój wybór padnie pewnie na iSwift, bo jak widzę praktycznie wszyscy go polecacie, a ceny przyjemne.

Ktoś tu ostatnio pisał, że na PiO nikt nie chce pomagać. Osobiście nie mam takiego odczucia. :)

Mi iswift zaszedł bardzo mocno za skórę na początku: częste pady, ale od jakiegoś czasu jest już w porządku.

Mają też szybki kontakt z klientem.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Też przyłącze sie do poszukiwań z omnihosta. 99,9 % to taki chwyt ;-)

Jestem strasznie zawiedziny stabilnościa omnihosta - szczególnie klienci mnie obrzucają , ze im nie działa strona i tak co tydzien dwa.

Ale fakt że IP jest dużo za tę cenę.

Wczoraj mi sie rzuciła reklama https://www.seohosting.com/ , ale tani nie są

A czy ktoś używa na co dzień seolite.pl? Jakby nie było to marka lokoz.info, ale wolę zapytać. Ceny bardzo przyjemne.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności