Skocz do zawartości

PR nadal 0. Czy to normalne po pół roku działania strony?

migajos

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnimi czasy to normalne, ostatni update byl bodajże w kwietniu i od tego czasu jedynie lekkie rotacje bez pełnego update

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Tak jak lenny mówi zielony pasek to nic ostatnio usłyszałem fajne określenie "Długość paska pagerank jest dla niektórych jak przedłużenie fj...:rolleyes: dodajcie sobie bo dostane bana:D

Tak na temat... Page rank zdobywa się zdobywając linki ze stron z wyższym pagerankiem:) Bez sensu ale tak jest;P

Mam podobny problem :rolleyes:

Czy to może mieć związek z SWL? :)

Czy raczej nie ma to związku?

Sorry za tak głupie pytania, ale dopiero zaczynam swą "przygodę" na bardziej serio :)

Szukasz odpowiedzialnej osoby do pisania tekstów pod PP?

Tanio, rzetelnie i co najważniejsze - TERMINOWO!

Pomóż!

Pajacyk.pl

Uchodzcyodszkoly

Duzo zalezy od wartosci strony pod wzgledem seo (optymalizacji) czyli tytul, opis, slowa kluczowe i zawartosc tekstu na stronie, nastepnie ilosc i wartosc linkow zwrotnych i wcale nie musza byc z innej strony o wysokim Page Rank. A co nawazniejsze czy dana strona nie jest kopia czy zapleczem dla innej strony. Nastepnie ile linkow wychodzi z tej strony, za nadmiar linkow doffolow dostaje sie sankcje od google i pierwsze to wlasnie Page Rank a pozniej to juz filtr i ban. Powodow moze byc wiele ale warto sprawdzic te najwazniejsze.

Ja mam sporo linków wychodzących. Strona jest o tematyce lotniczej i mam profile np lotnisk i linii lotniczych. Na każdym profilu jest adres internetowy lotniska albo linii. Czy to może mieć negatywny wpływ? dlaczego? Przecież to są wartościowe linki, do stron które są w tej samej tematyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności