Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły na strony internetowe, "precle", teksty na strony zapleczowe i wiele innych

BuoArt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Jest mi niezmiernie miło gościć Cię na stronie z zamieszczonym przeze mnie ogłoszeniem. Zapewne trafiłeś tu po to, aby zapoznać się z moją ofertą dotyczącą pisania unikalnych treści. Posiadam trzyletnie doświadczenie oraz kilkadziesiąt tysięcy tekstów za sobą. Mogę podjąć dosłownie każdą tematykę - wiedzy nigdy za wiele, dlatego też nie straszny mi szczegółowy opis zasad działania układu hamulcowego bądź też wykonanie porównania nowości z branży elektronicznej. Jestem osobą wszechstronną, odpowiedzialną oraz sukcesywnie dążącą do wyznaczonego celu. Z tego też powodu wykonam wszystkie powierzone mi zadania z nie lada starannością. Dopasuję się do Twoich potrzeb a także sprawię, że zawsze będziesz zadowolony ze świadczonych przeze mnie usług. Zapraszam do zapoznania się z pozostałą częścią mojej oferty, a także z moją stroną internetową - dzięki temu znajdziesz przykłady moich prac a także w razie zainteresowania będziesz mógł się ze mną skontaktować. Pisać można jednak bardzo wiele, jednak najbardziej liczą się efekty, dlatego serdecznie zachęcam do współpracy.

Zapraszam do odwiedzenia mojej wizytówki w Internecie:

www.otostrona.pl/buoart

Oferta:

Zajmuję się pisaniem unikalnych artykułów zarówno na strony internetowe, jak i pod strony typu Presell Page (które zwane są popularnie "preclami") czy "zaplecza".

Cennik za unikalny artykuł przedstawia się następująco:

- 1,50 zł za 1000 znaków tekstu pod Presell Page

- 12 zł za 1000 znaków tekstu na strony internetowe

Przy większej ilości zamówień (minimum 100 artykułów) mogę zaoferować korzystne rabaty.

Termin realizacji 100 artykułów to maksymalnie 3 dni (zarówno robocze jak i weekendy).

Czy warto? Przekonaj się!

Buoni Articoli - BuoArt

Marzena Ferenc

buoart@gmail.com

Gadu-Gadu: 28598829

www.otostrona.pl/buoart

Szukasz odpowiedzialnej osoby do pisania tekstów pod PP?

Tanio, rzetelnie i co najważniejsze - TERMINOWO!

Pomóż!

Pajacyk.pl

Uchodzcyodszkoly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności