Skocz do zawartości

Testowanie Nowego algorytmu Google?

Websik.com

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy na pewno nie, z androida może wysyła dlatego, że to system operacyjny od Google. :)

Pozdrawiam i zapraszam na:

Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki.

Juz od jakiegos czasu zauwazylem ze G wyswietla lokalne wyniki w organicznej czesci wynikow globalnych. Troche mnie przerazilo to w pierwszym momencie kiedy zobaczylem lokalna firme na piewszejs stronie wynikow na slow SEO. Co jakis czas sie zestaw zmienia, kilka dni temu moja wlasna strona pokazywala mi sie wyzej od seomoz..

No ale niezalezne narzedzia nie klamia, stad wiem ze to wszystko sprawka Google.

Dodam tylko ze nigdzie nie jestem zalogowany, historia jest off, itd. Tyle ze toolbar mam zainstalowany a to juz chyba wyastarczy.

A potem sie dziwic ze dziewicze strony same sie indexuja :)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności