Skocz do zawartości

Nowy ogólnotematyczny

13wally

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Zapraszam na ogólnotematyczny:

https://promocje.lubin.pl

1300, 1 link, automatyczna publikacja po przejściu przez wypiekacza

żadnych sek-sów, warezów, erotyki i takich tam, wiadomo.

Blog fajny nawet - ale jakbys wyrzucil z kodu strony

<meta name='robots' content='noindex,nofollow' />

bo w tej chwili to publikowanie tam ma taki średni sens:(

Pozdrawiam

? wzrok mnie myli troche o tej porze. Gdzie tam widzisz nofollow? tzn jest ale tylko przy tekście "Dalej.." który przenosi do dalszej części artów, sam link tytułowy z tego co widzę jest normalnie łapany

chyba, że to moje "poranne omamy"? hmm

:)

Jedna drobna uwaga - osobiście razi mnie system daty artykułów. To co dobre w krajach anglosaskich, trochę może wprowadzać u nas w błąd

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Jedna drobna uwaga - osobiście razi mnie system daty artykułów. To co dobre w krajach anglosaskich, trochę może wprowadzać u nas w błąd

Wiem, tyle, że ten prec wisi już trochę w sieci, i boję się, że zmieniając teraz format linków, zaszkodzę tym, którzy podlink-owywali, więc wisi z datą w linkach

:)

? wzrok mnie myli troche o tej porze. Gdzie tam widzisz nofollow? tzn jest ale tylko przy tekście "Dalej.." który przenosi do dalszej części artów, sam link tytułowy z tego co widzę jest normalnie łapany

chyba, że to moje "poranne omamy"? hmm

nie, to niestety tylko moje omamy - pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności