Skocz do zawartości

Program pomocny do analizy domen

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy może ktoś podpowiedzieć, jakiego programu można używać do delikatnej analizy wygasających domen? Podstawowe to aby zobaczyć PR, linki Y, archive itp. - może być "lekko" płatny, jednak bez przesady - to nie ma być kombajn, może parę adresów dziennie do sprawdzenia. Mam problemy i trochę brak funkcji w PRspider.

. Zapłacisz jednorazowo ze 100 zł,
Ciekaw jestem tego oprogramowania za 100 zł :) ... 100 zł to Możesz dać napifku barmance w pubie ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ciekaw jestem tego oprogramowania za 100 zł :D ... 100 zł to Możesz dać napifku barmance w pubie ....

No wiesz, za taki "program" (bo de facto sprawdzenie 3 parametrów: PR + archive + BL to kwestia 30 minut pisania i kopiowania gotowych skryptów), możesz zapłacić i z milion zł. Jak to się mówi - rzecz jest warta tyle, ile klient jest gotowy za nią zapłacić. Za 100 zł za to zlecenie większość ludzi z zlecenia przez net wyśle Ci jeszcze gratis pendrive :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności