Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony bez pomocy narzędzi

proelpack

Rekomendowane odpowiedzi

Ale rozmawiamy o pozycjonowaniu w G a nie o polityce :) G dało reguły według których trzeba postępować więc nie wiem o jakim chaosie piszesz, gdybyśmy nie wiedzieli YBL i PR pozycjonowanie stało by się o wiele trudniejsze co dla niektórych a dla tych "kumatych" łatwe. Z całą pewnością nie mieli by szans ludzie którzy pozycjonują np. SWL'ami. :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Ci kumaci teraz tez dostali powazne wyzwanie od google i zapewniam Cie ,ze nie dadza sobie tak szybko rady z opanowaniem, poniewaz nowy system coffeine zostal specjalnie do tego stworzony. Zeby ograniczyc sztuczne wplywanie na zmiany w wyszukiwarkach. Zadales pytanie i Ci na nie odpowiedzialem ale zaczynasz udawac specjaliste wiec ja jako nie-specjalista nie mam tutaj co szukac.

Nie udaje :rofl: ani nie jestem specjalistą :) tylko chciałbym żebyśmy doszli do jakiś sensownych wniosków, które pomogą nam w naszej pracy :) No ale jak masz refleksję na ten temat gdzieś to Twoja sprawa.

Poniewaz takie refleksje sa podobne a jakby nie bylo pisu to nie byloby zamachu w Lodzi czy podobne jakby nie istanial rod kaczynskich to nie byloby katastrofy pod Smolenskiem. A oni byli, jeden zostal i dalej szkodzi. Tak samo google jest taki a nie inny. Mi on pasuje i nie chce go zmieniac na gorszy a co najwyzej ulepszyc.

Nie bardzo rozumiesz po co ten temat powstał, no ale ok. :rofl: Na pewno nie do tego żeby posty nabijać, więc jeżeli mogę Cię prosić o to żebyś pisał na temat albo wcale to bardzo bym był wdzięczny. :)

Wracając do tematu, czy ktoś ma pomysł jakby pozycjonował stronę bez wszystkich "liczników"? bo chyba nie na "oko" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności