bardyt Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No to mogę dołączyć do klubu Majowie owszem się pomylili, ale jako ostatnio pisali o 50, a nawet 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 https://www.e-weblink.com/statistic.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A to dopiero poczatek w ewebie, u mnie jeszcze nei odswierzylo danych, ostatnio eweb rzadziej refreshuje dane z yahoo, takze podejrzewam ze spadnie znacznie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 na opensiteexplorer.org Page Authority i Domain Authority - co to jest ??? Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorenz Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Już kiedyś taka akcja była, ostatnio ze 3 mies. temu, i nikt tego nie opisywał bo to trwało z 6 godzin w nocy. Teraz są spadki BL w Yahoo zaobserwowałem 70% spadku z 200 lików na 80, gdzie moje linki na 100 % są pewne i jestem przekonany że jakieś mają błędy w obliczeniach i niedługo to wszystko wróci do normy. Na stronach które nie były katalogowane i Preclowane a tym bardziej SWL są spadki. praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne ogłoszenia - praca oferty oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Strony z 8k na 4k, ale pozycja się trzyma bo wszystkim powycinali Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Oj bo linki fizycznie zostały a nie są tylko pokazywane więc nie może mieć to wpływ na pozycję twojej stronki dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 moze linkowaliscie rotacyjnymi i Y wykasowal je, a nie nadrobiliście inymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 to może być pocieszające... Pracujemy z zespołem Microsoft w celu zapewnienia, że webmasterzy mogą nadal korzystać z Yahoo! Site Explorer, aby wyświetlić inlinks (vel zwrotne) do danej strony internetowej lub strony internetowej i dalsze można je wyeksportować w formacie CSV w razie potrzeby. Zwróć uwagę, że funkcja ta będzie dostępna wyłącznie za pośrednictwem strony Explorer UI, a nie poprzez WebServices API -. Minocha Hemant Product Manager Site Explorer, Yahoo Search. Nowe api (BOSS V2) dla Yahoo Search może to dlatego takie zamieszanie z pokazywaniem danych. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorcik Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Mi wywaliło 60% linków. Za tydzień pewnie wrócą. Płock - dawna stolica Polski, dziś stolica północnego mazowsza. - Ogłoszenia Płock, Szukasz pracy? Praca Płock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mi wycięło tak z 60% ale zauważyłem że poleciały tylko linki z katalogów i precli... Z innych stron i zaplecz nie ruszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asver Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Mnie poleciał np. link z zumi... zostały jakieś przypadkowe. Stan utrzymuje się już parę dni i można się spodziewać że zostanie. Jest jeszcze jakiś inny sposób na sprawdzenie ilości linków prowadzących do strony? Albo, czy linki dodane na jakiejś stronie coś znaczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jesli taki stan utrzyma sie jeszcze 2-3 dni to wtedy mozna myslec ze pelne dane o linkach moga juz nie wrocic bo yahoo przycielo wydatki na serwery 3 miesiace temu byl taki sam spadek i po tygodniu BL i site w yahoo wrocil do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 https://www.e-weblink.com/statistic.php piękne wykresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 MaxPan napisał(a): dave84 napisał(a): Oby tak zostało a ty co taki zadowolony u ciebie widzę tez poleciało na stronach ze stopki Bo do bl nie przywiązuje aż takiego znaczenia kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.