Skocz do zawartości

siteexplorer - drastyczny spadek linków

gszesiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już kiedyś taka akcja była, ostatnio ze 3 mies. temu, i nikt tego nie opisywał bo to trwało z 6 godzin w nocy. Teraz są spadki BL w Yahoo zaobserwowałem 70% spadku z 200 lików na 80, gdzie moje linki na 100 % są pewne i jestem przekonany że jakieś mają błędy w obliczeniach i niedługo to wszystko wróci do normy. Na stronach które nie były katalogowane i Preclowane a tym bardziej SWL są spadki.

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

to może być pocieszające... Pracujemy z zespołem Microsoft w celu zapewnienia, że webmasterzy mogą nadal korzystać z Yahoo! Site Explorer, aby wyświetlić inlinks (vel zwrotne) do danej strony internetowej lub strony internetowej i dalsze można je wyeksportować w formacie CSV w razie potrzeby. Zwróć uwagę, że funkcja ta będzie dostępna wyłącznie za pośrednictwem strony Explorer UI, a nie poprzez WebServices API -. Minocha Hemant Product Manager Site Explorer, Yahoo Search.

Nowe api (BOSS V2) dla Yahoo Search może to dlatego takie zamieszanie z pokazywaniem danych.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności