Skocz do zawartości

siteexplorer - drastyczny spadek linków

gszesiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh wróciły i to z nawiązką w moim przypadku, pierwsza rzecz rano którą robiłem to właśnie sprawdzanie BL a tu miła niespodzianka - to z nawiązką, co dalej to samo. ;)

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

• 2 tygodnie później...

Tylko czekałem na ten temat. Jest to znane od dawna i nie ma co się tym przejmować. Pewnie co dzień sprawdzacie czy pr nie dostaliście ile czy o 2 linki jest więcej. A na grzyb, za 3 dni będzie wszystko znowu w normie pewnie.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

No jednego już się nauczyłem - cierpliwości :) A YBL Skacze już któryś (3) raz tak właśnie, wczoraj spadło, dziś wróciło... W sumie bez znaczenia bo linki tam są i w Google Webmaster Tool nie zaginęły. Albo coś w Yahoo nowego nam przyrządzają, albo coś im się knoci.

Jako ciekawostkę dodam że w G dla odmiany skacze mi na dwóch katalogach site, i to praktycznie w cyklu dziennym, przed wczoraj np 1.5k, wczoraj 26k, dzisiaj 3k. Ot zabawy i przetasowania. Ale site, to już wymierne zmiany w ruchu.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ale site, to już wymierne zmiany w ruchu.

Ja na moich stronach mam podobnie ale nie zauważyłem by zmieniał się ruch, site skacze z kilkuset do kilkunastu tysięcy a ruch jaki był taki jest

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Ja na moich stronach mam podobnie ale nie zauważyłem by zmieniał się ruch, site skacze z kilkuset do kilkunastu tysięcy a ruch jaki był taki jest

U mnie to chyba czkawka w kierunku wzrostu, site powoli stabilizuje się na 27k i powoli wzrasta ruch z długiego ogona. Zapewne z tego powodu u mnie ruch jest mocno powiązany z site, tzn przy każdym skoku w górę przybywało ruchu.

A wracając do siteexplorera, to właśnie się uspokoiło, zapewne skoczy znów za parę dni, tak na dzień dwa... Jak nic, czekają nas zmiany - ale tego można się spodziewać zawsze ;)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

dziś znowu spadek dla wszystkich witryn widać

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności