Skocz do zawartości

siteexplorer - drastyczny spadek linków

gszesiek

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
No Yahoo tak czasami ma i nic się na to nie poradzi :), lecz pozycje wam nie spadną ;)

witam

a mam pytanie odnośnie tego zagadnienia, bo też zauważyłem ten spadek drastyczny i zastanawia mnie teraz, jak sprawdzić rzeczywisty stan linków jakie wskazują na domenę, skoro siteexplorer wykosił w pień stan rzeczywisty? są jakieś inne narzędzia którymi można sprawdzi, gdzie jakie linki się znajdują i w sposób RZECZYWISTY wskazują na naszą www, dają jej 'kopa mocy' ?

Tutaj masz wyszukiwarkę skasowanych domen, a tutaj masz listę deaktywowanych domen. Natomiast tutaj spojrzysz na kalkulator PR.

• 4 miesiące temu...
dziś znowu spadek dla wszystkich witryn widać

Jeszcze rano właśnie znów przycięło i to ostro. Teraz to już w ogóle tryb techniczny włączyli - możliwe, że ta cała akcja wyjdzie na dobre SE. Zastanawia mnie tylko czy przycięło jak tam się im tam podobało czy wg jakiegoś algorytmu (typu słabe linki won).

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

Site Explorer is currently undergoing periodic maintenance.

Please return at a later time.

Wczoraj też tak było, coś chłopaki robią od kilku tygodni, bywały już dni z YBL mniejszym kilkukrotnie. Albo coś im się sypie...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Od kilku dni są jakieś problemy z Yahoo, więc te spadki są raczej chwilowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności