Skocz do zawartości

Xgen SEO

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie rozumiem ekscytacji ceną - jest jednorazowa w przypadku konkurecyjnego programu jest miesięczna.

No chyba nie taka jednorazowa, a raczej jednoroczna :P Bo stoi jak byk: Get annual XGenSEO subscription for only $799.00!!! czyli jak z tego wynika tyle się płaci za roczną subskrypcję. Czyli różnicy w cenie prawie nie ma, bo w przypadku SENuke'a płaci się miesięcznie, a tu od razu za cały rok.

Cena ceną a ja uważam że jest tego wart bo od kilku miesiecy jak używam to juz updatów było kilka i w miare szybko reaguja na zmiany w serwisach capczte gdzie łamie to łamie wiadomo, zawsze zostanie manual na te 17% przy rejestracji. Reszta artykułów leci w automacie elegancko. Nawet zapis synonimów używa takich samych jak w niezastapionym Publikerze więc przy artykułach mozna sobie ułatwić. No i co najwazniejsze od versji 1.0.70.0 jest mozliwość dodania własnych worpresów więc odrazu dochodzi funkcja preclowania. A potem podpingować i odemnie duzy PLUS

• 1 miesiąc temu...

Mam pytanko, dla tych co posiadają soft na licencji...

Producent wystawia faktury? niestety w większości tego typu programów min. w Scrapeboxie, można o tym jedynie pomarzyć :P Jak sprawa ma się w xGenSeo?

A tak z ciekawości jak to wygląda w przypadku Xrumera? Orientacyjnie pytam ;p

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Kiedyś chyba nawet Ty pisałeś kiedyś o płatnościach przez PalPal, po czym ktoś zasugerował że nie jest to chyba dobre rozwiązanie ;) Nie mniej jednak - potrzebuję faktur.

Trochę absurd. Jedne z droższych narzędzi, których nie można wrzucić w koszty ;) Wiesz jak się sprawy maja w przypadku Link Farm Evolution?! Powiem tak. Muszę kupić jakiś soft, pomijam chwilowo kwestię, że jego moc będzie mi na chwilę obecną kompletnie nieprzydatna ;-)

Pisałem o tym, że wrzucam w koszta wydatki na narzedzia a ksiegowej przedstawiam wyciagi z karty firmowej. Cześć osób twierdziła, że tak nie można ale moja księgowa normalnie to rozlicza.

E: ymoas kup SB na bank sie przyda, kup dodawarkę Kojotka albo ABB ale LFE nie kupuj....

Tak tak... SB to swoją drogą, OmniAdd również - nie mniej dzieki za podpowiedzi i sugestie... Jednak ABB? Rozwiń jeśli możesz, bo albo nie kojarze, albo coś umknęło mi z racji późnej godziny ;)

Gdzieś jest sposób na darmowego xGena bez ograniczeń :D

bhw

Ale nieprzyzwoite pytania zadajesz :D Ale jak już tak cię bardzo korci to możesz spróbować na blackhatteam.com

Mam wielką chęć powiedzieć, że mi Cię żal. Widzisz tam gdzieś znak zapytania? Nie sądzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności