Skocz do zawartości

Spadek, zapaść, katastrofa pozycji w Google

Mr.Viper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jesli to komuś poprawi humor to moja domenka którą kupiłem 1,5 miecha temu od 1 dnia obecności w indeksie dostała filtr na wszystko, a nie była pozycjonowana. *cujnia wielką gębą

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

jest tez możliwość że serwer się spalił i przeją cie inny na którym nie ma cie w top10
hahahaha :) a no może tak być może

a temat SI? Ja mam podobnie ze stroną prywatną, miesiąc temu jej 5 fraz wyleciało w kosmos a strona główna i podstrony są wysoko, są w indeksie. Do głowy przychodzi mi tylko Sandbox, który na pewno istnieje ale.. czy obejmuje naraz aż tyle fraz?

Sandboxa sprawdza się zawsze w Bingu, ale tam też pusto..

Skoro postępowałeś w/g schematu, o którym wspominasz, to teoretycznie nic nie ma się prawa stać. Wątpię jednak w przejęcie przez inne DC, różnica w pozycji wówczas powinna być minimalna.

Stawiałbym na zwykłą czkawkę google - poczekaj kilka dni, pozycja powinna wrócić. Jeśli tak się nie stanie, to możesz się pakować na tą banicję :D

Mi do głowy jeszcze przychodzi to, że serwer może stwarzać jakieś problemy i wtedy Google czasowo blokuje taką stronę, serwer?

Zapytaj na forum Google, tam są specjaliści od White Hat, poza tym, powinieneś przeanalizować dokładnie wszystkie zakładki w GWT, może tam coś znajdziesz.

ja mam podobna sytuacje, mialem strone na 6 pozycji i mi wywalilo poza top 200 po kilku dniach wrocila na 5 pozycje i po 2-3 dniach znowu znikla.

------------ update

wskoczyła na 4 pozycje :D Moim zdaniem powinienes spokojnie linkowac - kilka linkow dziennie i po paru dniach strona wroci i moze bedzie jeszcze mocniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności