Skocz do zawartości

OmniPress

Remiss

Rekomendowane odpowiedzi

W SWL wiele się zmienia, przykładem ostatnie tematy z dwoma nowymi SWLami,

mam pytanie przy którym warto się zakręcić

Planuję postawić trochę Omnipressów i zastanawiam się pod który swl je podłączyć.

Dodam, że domeny świeże dopiero co kupione, zero w indeksie, zero backlinków, PR etc.

Omnipress ma zrobić site, mam też do dyspozycji kilkadziesiąt IP, wiem że vSeo za uniki promuje pkt. ale w domenie głównej, Pressa w głównej nie można stawiać.

Wolałbym też stały swl od rotacyjnego

Myślisz ze tu ktoś da tobie wartościowy przepis jak zrobić 1 000 000 e-weba?

:D obudź się, to żywa kasa,może chcesz jeszcze klucz od mieszkania gdzie pieniędzy lezą?

za 5 minut dostaniesz sporo nic znaczących odpowiedzi od ludzi promujących własną sygnaturkę.

A może łańcuchy Markowa - duży site bez wysiłku :-)

(A pod spodem moja sygnaturka)

Stochastyka ;) brzmmi jak sadomaso !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

heh nabijanie pkt w e-web, nie jest takie trudne, wystarczy posiadać kilka stron, i obserwować przyrost pkt, a wiele rzeczy to nauczy !!! Jak chcesz korzystać ze stałego SWL, to zainteresuj się wartościowymi stronami zapleczowymi, a nie śmietnikami, które szybciej wylecą z SWL, niż je dodasz ;)

Tak ,rób porządne strony zapleczowe, z porządnymi unikalnymi artykułami, bez tagów sztucznie nabijających site itp, może za 10 lat dorobisz się 100.000 pkt. Powodzenia

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A jak wyobrażasz sobie nabicie 100k pkt w stałym SWL, ja jedynie tworząc wartościowe strony, bez sztucznie nabijanych podstron. Inaczej sytuacja wygląda w rotacyjnych, gdzie praktycznie wszystkie chwyty są dozwolone, i 100k jest dużo łatwiej nabić, jeszcze lepiej jak potrafi się programować, to można samemu pisać skrypty. Ja mam postawione tylko 7 stron, a mam z nich 80k pkt, i tyle mi zupełnie wystarczy !!! Dzięki tym pkt, mogę indeksować nowe strony, w dużych ilościach, i tak bez końca.

Fakt na 100k pkt w stałym SWL zejdzie bardzo dużo czasu, i potrzeba włożyć w to bardzo dużo pracy ;)

Masz racje, jeśli chodzi o stałe systemu, nie ma innego wyjścia, jak tworzyć strony z unikalnymi i sensownymi treściami. Mojego posta w zasadzie kierowalem do autora tematu. Po prostu nie mogę patrzeć jak radzi się nowym użytkownikom, by nie robili tego i tego, a tymczasem nikt się do tego nie stosuje.

A co do rotacyjnych, to wystarczy postawić trochę webmini, dobrze podlinkować i można spokojnie 100k złapać, nie mając pojęcia o programowaniu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zgadza się do tego, nie potrzeba wiedzy programistycznej, ale w wypadku gdy samemu pisze się skrypty do generowania site, jest większe pole manewru. W wypadku webmini wystarczy poświęcić trochę czasu, i pozmieniać co nie co, aby nie wyglądał jak setki innych. Najlepszym przykładem jest EasyDir, gdzie się nie wejdzie, to mam wrażenie, że jestem cały czas na tej samej stronie, z tego względu, że nic nie zostało zmienione, i wszystkie katalogi wyglądają tak samo.

Wieloma, ogólnodostępnymi skryptami idzie nabić ładny site, co za tym idzie sporo pkt, jednak głównym problemem, jest fakt, iż nie zawsze jest to zagranie na dłuższą metę.

• 2 miesiące temu...

temat wciąż aktualny, omnipress sądziłem że będzie stawiany na potęgę, a tu tak sobie... ja też spasowałem

może i łatwo postawić mnóstwo miniaczy czy nawet omnipress ale wpadają robooty generują obciążanie

to zabije zwykły mi serwer, omnihost i bez tego zdycha :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności