Skocz do zawartości

Dodanie strony do 4320 Presell Page

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba nie byłeś tak naiwny i nie uwierzyłeś w te głupoty jakie wypisuje w opisie aukcji. Wstydź się :D

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mozę ty tez dodajesz po 20 precli dienie bo boisz się filtra?I czekasz 6 miesięcy?

hehe nie no MaxPan mam zarówno publikera jak i OmniAdd, i zwykle daje na maksa wpisy bo i tak się mało z tego indeskuje bez dopalania/pingowania, bo większość z tego to zwykle śmietniki. Ale tu nie o to chodzi, nie lubię jak kogoś się oczernia nie znając żadnych faktów. Jak aukcja będzie niezgodna z opisem to dajesz info do gościa o oddanie kasy a jak nie to info do allegro o niezgodność z opisem, i po problemie. Chodź wątpię że ma taką bazę 4 tyś precli z PR 0-3 ale to nie znaczy że jest to niemożliwe chodź z pewnością mało prawdopodobne jak i też praktycznie niemożliwe.

A tu strona oficjalna "firmy" Interkul Computers(tej od aukcji allegro z dodawaniem do praceli...): https://www.interkul.pl/

Ładna :)?

Ok jestem wywołany do tablicy :) Fakty:

-dodawanie wpisów trochę trwa, za co przepraszam

-strony nie są dodawane z żadnego omni czy publikera

-baza precli moja, zbierana przez dłuższy czas, w rzeczywistości mam w bazie 8407 precli (głównie WP), na aukcji allegro podałem tylko liczbę precli na których mam zarejestrowane konto, często do lepszych precli rejestrowałem się ręcznie aby ominąć zabezpieczenia, więc liczba jest dość miarodajna

-część precli jest zabezpieczonych np. invisible defenderem i nie można do nich dodawać z automatu, jednak jest ich może kilkaset

-raport jest prawdziwy, po 1-2 dniach synonimizowany art jest juz w indeksie na 200-300 stronach

-po kilku tygodniach google pokazuje mi 1000-4000 wyników na wyszukiwany artykuł

-35zł - fakt niedużo, po tej aukcji mam zamiar sprzedawać to po 50zł (za długo trwa dodawanie i nie mogę "robić" swoich stronek), z katalogowania zrezygnuje bo trwa jeszcze dłużej niż preclowanie i daje dużo słabsze rezultaty.

-moim zdaniem w tej cenie to jedna z lepszych ofert na alledrogo

-oczywiście co do 4000 unikalnych ip to pewnie "trochę" przesadziłem :P, na następnej aukcji to poprawie.

-a tak btw. próbuje cokolwiek zarobić na starcie firmy, żeby chociaż na hostingi było :D

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Oczywiście automat, tylko żaden z tych podanych wyżej. Ręcznie rejestrowałem się tylko w dobrych preclach zabezpieczonych przed automatami. Zarejestrować się trzeba tylko raz, a późniejsze dodawanie artów to automat.

dobrze kombinujesz ale nie sprzedawaj się zbyt tanio bo jak podniesiesz cenę znajdzie się kolejny który będzie sprzedawać precle jeszcze taniej aż dojdziemy do 1.99 i zrobi się jeszcze większy śmietnik niż dotychczas...

a jeśli cała sprawa wygląda tak jak opowiadasz to usługa jest o wiele więcej warta.

To są praktycznie wszystkie polskie precle jakie istnieją w różnego rodzaju spisach, a co do PR to trudno oszacować, ale zapewniam że mam nawet kilka z PR 3 do których skutecznie się dodaje. Poza tym na bieżąco dodaje spis mara więc są i świeżynki, włączając w to te dodawane ostatnio hurtowo setkami, które wbrew pozorom też mają wartość (bodajże każda ma inne ip). Sprawdzałem te precle dodawane hurtowo z przed kilku tygodni i są już zaindeksowane razem z częścią moich wpisów :)

To są praktycznie wszystkie polskie precle jakie istnieją w różnego rodzaju spisach, a co do PR to trudno oszacować, ale zapewniam że mam nawet kilka z PR 3 do których skutecznie się dodaje. Poza tym na bieżąco dodaje spis mara więc są i świeżynki, włączając w to te dodawane ostatnio hurtowo setkami, które wbrew pozorom też mają wartość (bodajże każda ma inne ip). Sprawdzałem te precle dodawane hurtowo z przed kilku tygodni i są już zaindeksowane razem z częścią moich wpisów :)

Co by nie było,to zakładając ten temat zrobiłem Ci darmową reklamę.....

Powinieneś mi za darmo wykonać tę usługę :D

Zobacz już się sprzedaje usługa na allegro.....

Zarejestrować się trzeba tylko raz, a późniejsze dodawanie artów to automat.

Nie zdziw się jak po dodaniu powielanego setki razy wpisu, będziesz musiał zarejestrować się jeszcze raz... W wielu moderowanych wordpressach po prostu usuną Twojego użytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności