Skocz do zawartości

Dodanie strony do 4320 Presell Page

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

"mmr88" - wiem, dlatego dodaje tego samego arta tylko raz do każdego precla (ja na swoich preclach takich userów zostawiam)

"marcolee" niech ci będzie :) zapodaj stronę i anchory (na maila), ale będziesz niestety ostatni w kolejce :D

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ręcznie rejestrowałem się tylko w dobrych preclach zabezpieczonych przed automatami. Zarejestrować się trzeba tylko raz, a późniejsze dodawanie artów to automat.
SUPER PODEJŚCIE DO KLIENTA jeśli tak robisz! Za jednym zamachem lecą wszystkie dodane wpisy z jednego konta jak właścicielowi precla znudzą się twoje spamy .
-oczywiście co do 4000 unikalnych ip to pewnie "trochę" przesadziłem

To co jeleni szukasz podając w opisie aukcji nieprawdę ! Albo oferujesz coś co pokrywa się ze stanem faktycznym, albo NIE.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No chyba nie byłeś tak naiwny i nie uwierzyłeś w te głupoty jakie wypisuje w opisie aukcji. Wstydź się :D

skorzystalem z recznego dodania do 60 katalogow a to wydaje sie realna propozycja.

śmierdzi olewactwem, napisz maila przynaglającego i postrasz negatywem

a jakby co wklej link do tego wątku w komentarzu, na pewno się ucieszy :)

Allegro posiada zly system wystawiania opini, wystawie jemu negatywa a on taki sam negatyw wystawi mi, a ja zaplacilem natychmiast wywiazujac sie z transakcji. Poczekam tyle ile zaznaczono w ofercie i mozliwe ze bedzie wszystko ok.

Co jakiś czas zakładam nowe konta i z nich dodaje, natomiast moderator ma bardzo małe powody aby usuwać moje konta, arty są mocno synominizowane, dodawane tylko raz, posiadają ponad 1000 znaków, a liczba tagów to 3-4.

"mmr88" oczywiście 1 art idzie do wszystkich precli.

PS. robiłem dłuższy czas testy, teksty bez synonimów bardzo słabo się trzymają w indeksie, po kilku tygodniach jest ich może kilkaset, czasami tylko kilkadziesiąt, natomiast synonimizowane w indeksie zostają (na bieżąco sprawdzam najstarszy zrobiony wpis i liczba pokazywana przez google cały czas się waha między 1000 a 4000).

Wiec jeszcze wykasuj swoje kłamstwa z oferty

"o zyskujecie? Link do waszej strony zostanie dodany do 4320 różnych stron, posiadających 4320 różnych IP, pamiętajcie, że Google sprawdza adres IP każdej strony, i tylko linki z różnych adresów przekazują twojej stronie całą swoją siłę"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

robiłem dłuższy czas testy, teksty bez synonimów bardzo słabo się trzymają w indeksie, po kilku tygodniach jest ich może kilkaset, czasami tylko kilkadziesiąt, natomiast synonimizowane w indeksie zostają (na bieżąco sprawdzam najstarszy zrobiony wpis i liczba pokazywana przez google cały czas się waha między 1000 a 4000).

Możesz pokazać te testy. Nie wierzę, że jeden synonimizowany tekst może trzymać się w indeksie na 4000 preclach.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Już napisałem, że poprawię to na następnej aukcji, zresztą nie jest to perfidne kłamstwo, ponieważ baza ip i tak jest tutaj bardzo duża.

"Mion" z twoich postów aż kipi zawiścią, stary nie rób tutaj drugiego onetu, trochę życzliwości nikomu jeszcze nie zaszkodziło.

"mmr88" pewnie mi nie uwierzysz ale teraz sprawdzam tego linka i mi Google pokazuje

Strona 4 z około 7,270 wyników (0,28 s)

podejrzewam, że po części jest to skutkiem rss feed

@ponieważ baza ip i tak jest tutaj bardzo duża.

Nie ośmieszaj się ! TAKIE GŁUPOTY MOŻESZ PISAĆ NA ALLEGRO.

Pobranie 4000 adresów IP to ok 10 minut i zgrupowanie to jedno zapytanie z klauzulą count.

Kolego wychodzisz z "ofertą publiczną", a nie liścikiem miłosnym do kumpeli z ławki wiec jak ci już napisałem w ofercie publicznej nie ma miejsca na konfabulacje jak to właśnie robisz.

Inaczej... Co wpisujesz w Google sprawdzając na ilu zaindeksowanych wpisach jest Twój artykuł?

wpisuje w google trzy niesynonimizowane fragmenty tekstów (czyli stałe, które się nie zmieniają) w cudzysłowach ""

fragmenty oczywiście minimum 3-4 wyrazowe

dla pewności zawsze sprawdzam taki wynik wyszukiwania przed dodawaniem i zawsze jest zero wyników.

@ponieważ baza ip i tak jest tutaj bardzo duża.

Nie ośmieszaj się ! TAKIE GŁUPOTY MOŻESZ PISAĆ NA ALLEGRO.

Pobranie 4000 adresów IP to ok 10 minut i zgrupowanie to jedno zapytanie z klauzulą count.

Kolego wychodzisz z "ofertą publiczną", a nie liścikiem miłosnym do kumpeli z ławki wiec jak ci już napisałem w ofercie publicznej nie ma miejsca na konfabulacje jak to właśnie robisz.

Mógłbyś mi powiedzieć jak sprawdzić zróżnicowanie ip posiadając daną listę stron? Chętnie bym to sprawdził i podał rzetelną liczbę na aukcji.

Mógłbyś mi powiedzieć jak sprawdzić zróżnicowanie ip posiadając daną listę stron? Chętnie bym to sprawdził i podał rzetelną liczbę na aukcji.
Owszem mogę:

1) program w C realizujący ping, ale to wyższa szkoła jazdy;

2) PHP i wywołanie funkcji systemowej ping za pomocą funkcji php exec z tym, że na hostingach współdzielonych ta funkcja jest przeważnie blokowana;

3) Przesłanie do mnie listy domen precli WP i dostaniesz gotową specyfikację IP nawet pogrupowaną za free;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności