Skocz do zawartości

Dodanie strony do 4320 Presell Page

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

Mion, pomijając fakt, że masz rację - to samo jej egzekwowanie w sposób jaki to robisz, jest nieładne. Na allegro kupują, dostają raport i wystawiają opinię na podstawie raportu. Moim zdaniem nie ma żadnego wpływu na świadomość allegrowiczów, zdanie że każdy na innym IP, bo tu chodzi o magiczną liczbę xxxx linków i tyle.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Mion, pomijając fakt, że masz rację - to samo jej egzekwowanie w sposób jaki to robisz, jest nieładne.

Chwila, chwila rozważając zakup danej oferty kieruje się tym co oferent oferuje i nie ma tu miejsca na wolną amerykankę.

Nieładne to jest wprowadzanie klientów w błąd mówiąc dobitniej ich oszukiwanie.

@zdanie że każdy na innym IP, bo tu chodzi o magiczną liczbę xxxx linków i tyle.

Jak dla mnie różnorodność IP w tego typu WP blacie jest bardzo ważna.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli chodzi o różnorodność ip to na pewno jest ich kilka tysięcy, ile dokładnie trudno oszacować, nie zmienia to faktu że taki blast jest wart swojej ceny.

Mion, nie mogę ci dać listy adresów, bo to tak samo jak by komuś dać listę for z xrummera, ale dzięki za chęci.

Jeżeli nie znajdę sposobu na dokładne oszacowanie liczby różnych ip, to najwyżej tą informacje usunę z aukcji.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Mion, nie mogę ci dać listy adresów, bo to tak samo jak by komuś dać listę for z xrummera, ale dzięki za chęci.
Ale to żadna tajemnica taka lista for :shout:

---

@na pewno jest ich kilka tysięcy, ile dokładnie trudno oszacować,

Jak już napisałem tu nie ma co szacować, tutaj trzeba operować faktami.

I mamy wierzyć ci na słowo skoro nie przywiązujesz większej wagi do rzetelności informacji w swojej ofercie.

Balstmasterzy dają pełną listę adresów gdzie zostanie dodany profil wiec na jakiej podstawie Ty się z tego rozliczasz z swojego blasta ?

Bo tak na piękne oczka to to wiesz co .....

Chętnie zamówię taką usługę i to nie jedną, ale na pewnie nie na takich warunkach jakie oferujesz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

OK, nie mam więcej pytań co do tej "oferty".

Mion ma sporo racji, nie można wprowadzać innych w błąd. Swoją drogą w następnej aukcji popraw tą liczbę IP.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

"mmr88" - wiem, dlatego dodaje tego samego arta tylko raz do każdego precla (ja na swoich preclach takich userów zostawiam)

"marcolee" niech ci będzie :) zapodaj stronę i anchory (na maila), ale będziesz niestety ostatni w kolejce :P

Wysłałem Ci przez allegro adres strony i anchory :)

Nie wiem na ile jest skuteczne Twoje katalogowanie,ale opini z forum nie ma też brać co do siebie.....

Kiedyś na forum o domenach chciałem sprzedać domenę,która miała dzienny ruch 35 000 UU,ale nikt w to oczywiście nie uwierzył. Podałem numer tel. do dostawcy hostingu,który mógł to wszystko potwierdzić,ale i tak chcieli mi wmówić,że ruch jest z robotów i koniec :shout:

"mmr88" - wiem, dlatego dodaje tego samego arta tylko raz do każdego precla (ja na swoich preclach takich userów zostawiam)

"marcolee" niech ci będzie :) zapodaj stronę i anchory (na maila), ale będziesz niestety ostatni w kolejce :P

Wysłałem Ci przez allegro adres strony i anchory :)

Nie wiem na ile jest skuteczne Twoje katalogowanie,ale opini z forum nie ma też brać co do siebie.....

Kiedyś na forum o domenach chciałem sprzedać domenę,która miała dzienny ruch 35 000 UU,ale nikt w to oczywiście nie uwierzył. Podałem numer tel. do dostawcy hostingu,który mógł to wszystko potwierdzić,ale i tak chcieli mi wmówić,że ruch jest z robotów i koniec :shout:

Za kilka dni jak Ci kolega wysle raport to powiedz nam co i jak jesli oczywiscie mozemy na to liczyc ;]

"już po dwóch dniach liczba zaindeksowanych artykułów to zazwyczaj około 300 (30 stron wyników). Dlatego też każdemu kupującemu, po około 2 dniach po dodaniu do precli, wysyłam link do zaindeksowanych już wpisów w Google."

Jeśli kupujący faktycznie już po dwóch dniach dostanie link do 300 zaindeksowanych wpisów,to myślę,że już te 300 wpisów jest wartych te 35 zł.

"już po dwóch dniach liczba zaindeksowanych artykułów to zazwyczaj około 300 (30 stron wyników). Dlatego też każdemu kupującemu, po około 2 dniach po dodaniu do precli, wysyłam link do zaindeksowanych już wpisów w Google."

Jeśli kupujący faktycznie już po dwóch dniach dostanie link do 300 zaindeksowanych wpisów,to myślę,że już te 300 wpisów jest wartych te 35 zł.

po dwóch dniach od skończenia linkowani oczywiście :shout: a linkowanie kiedy skończę to zależy od wielu czynników, niestety (np. od tego kiedy dostane arta z dlugopisik.pl )

ciekawym czy po zakończeniu aukcji dostaniesz od wybrednego klienta negatywa za brak tych 4320 różnych IP

Na aukcji jest napisane, że nie gwarantuje dodania do wszystkich precli.

ale sugerujesz ze każdy WP stoi na innym IP i o to mi chodzi czy jest to wystarczający powód żeby wystawić negatywa jeśli reszta będzie ok

ktoś kto będzie to chciał zrobić specjalnie to tak zrobi, ale normalny klient któremu zależy na linkach raczej tego nie zrobi bo nie będzie miał powodów (swoją drogą ciekawe jak by to sprawdził, czy każdy wpis jest na innym ip :)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności