Skocz do zawartości

Dodanie strony do 4320 Presell Page

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiesz Lenny_ dziwne masz podejście do niektórych zagadnień :)

Jeśli lubisz być robiony w balona, kupować kota w worku, dostawać co innego niż w specyfikacji oferty to Twoja sprawa, ale ja zdecydowanie wolę wiedzieć za co płacę i nie ma znaczenia czy będzie to 30 zł czy n złotych.

ces la vie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

poza tym nawet jeśli klient nie potrafi tego sprawdzić to nie znaczy, że możesz go robić w ch*** i pisać co ślina na palce przyniesie

Teraz to Ty piszesz co ci ślina na klawiaturę naniesie, bo baza ip jest duża i prawdopodobieństwo powtórek jest małe więc nie robię nikogo w balona.

Widzę że dużo tu pieniaczy próbujących zrównać z ziemią każdego, któremu coś wychodzi (patrzcie it-menagment i jego post o pozycjonowaniu na hasło pozycjonowanie). Rzeczywiście polskie piekiełko.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

@ bo baza ip jest duża i prawdopodobieństwo

Człowieku już ci napisałem przestań taki kity wstawiać :)! Baza IP możne być tylko tak dużą jak dużą masz listę adresów precli do których oferujesz dodanie.

@patrzcie it-menagment i jego post o pozycjonowaniu na

ha,ha,ha idealnie kulą w płot

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie chce mi się dalej dyskutować, bo nie ma o czym.....

Jak mówi znane powiedzenie "Koń jaki jest, każdy widzi – Wikicytaty" :heej:

Wygląd aukcji mnie nie interesuje, nie mam czasu siedzieć i wymyślać pięknej grafiki, bo wole wykorzystać ten czas na podlinkowanie zaplecza, zresztą już zmieniłem aukcje (z nową, "lepszą" ceną :)) bez podanej liczby ip bo rzeczywiście ciężko jest ją oszacować bez odpowiedniego programu.

Ale faktem jest, że qlwik naciągnąłeś z tymi unikalnymi IP. I to nie jest pomyłka, tylko robisz to z premedytacją, bo na aukcji można przeczytać:

Co zyskujecie? Link do waszej strony zostanie dodany do 4320 różnych stron, posiadających 4320 różnych IP, pamiętajcie, że Google sprawdza adres IP każdej strony, i tylko linki z różnych adresów przekazują twojej stronie całą swoją siłę. Masa linków, znajdujących się tylko na jednej witrynie przynosi pożytek, ale nie tak duży jak zróżnicowanie miejsc zamieszczania linków.

Ewidentnie widać, że wiesz że liczą się wpisy z unikalnych IP, ale... oczywiście nie sprawdziłeś jakie adresy IP mają precle do których dodajesz. A mimo to piszesz że mają różne IP. Z Twoją wiedzą nie ma możliwości abyś się tak przejęzyczył, bo dokładnie wiesz jak wygląda sytuacja z różnymi IP.

4320 różnych stron, posiadających 4320 różnych IP

Idąc Twoim rozumowaniem, można przecież łatwo założyć 5000 precli na jednym IP, każdy w osobnej subdomenie (czyli będzie inny adres dla każdego precla). Wystarczy 1 wpis w htaccess, więc nawet się nie napracujesz. Też byś to podciągnął pod 5000 różnych stron i 5000 różnych IP?

Jak z tych 4000 precli będzie 500 unikalnych IP, to będzie już super za********e.

Nudny jak czesanie owcy, ale za to darmowy, moderowany katalog stron. Zapraszam, łaaaa...

Jeszcze nie dość znudzony? Zobacz pijawki - ależ te przemiłe zwierzątka pomagają leczyć choroby! Słit focie pijawek included!

Z tym 500 to przesadziłeś, nie tak dawno pewien kolega dodał kilka tysięcy precli do spisu mara, oczywiście nie przejrzałem ich wszystkich, ale z tych co lookałem nie znalazłem żadnego powtarzającego się IP, dodam tylko że do pewnego momentu można było swobodnie do tych precli dodawać wpisy z czego oczywiście skorzystałem, później ta możliwość została zablokowana, ale moje wpisy tam są do dziś, a po drugie ten "ktoś" dodaje kolejne setki stron, więc chociażby z tego grona stron masz już co najmniej kilkaset IP.

Dodanie strony do 4320 Presell Page

Pewnie z tych 4320 adresów spora ilość znajduję się również w omniadd. Za kilkanaście minut podam liczbę unikalnych IP wykorzystując przy tym bazę z omniadd (dokładnie 4835 - tyle mam zarejestrowanych WP).

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności