Skocz do zawartości

Dodanie strony do 4320 Presell Page

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm nie wiedziałem, że co niektórzy mają umiejętności nadprzyrodzone i wejrzeli w moją bazę katalogów, kolega wyżej sprawdził jedynie bazę omniadd a nie moją, poza tym chętnie dowiem się jak to sprawdził i sam tej metody użyje na swojej bazie.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Nadprzyrodzonymi zdolnościami będziesz musiał się wykazać, jak kiedyś w przyszłości zostaniesz drwalem i wystawisz na Allegro brzozowe drewno do kominka, a kupującemu klientowi z owczarkiem niemieckim w ogródku, przywieziesz sosnę.

Opowiedz nam o tych drwalach, bo ja nigdy drwalem nie byłem :P

PS. nie zamawiałeś mojej usługi i nawet nie masz zielonego pojęcia jakie przynosi rezultaty, a wydajesz o mnie opinie, proszę cię, już nic nie pisz. (wkleił bym tu Jole z face palmem ale nie mam tej fotki)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

hmm nie wiedziałem, że co niektórzy mają umiejętności nadprzyrodzone i wejrzeli w moją bazę katalogów, kolega wyżej sprawdził jedynie bazę omniadd a nie moją, poza tym chętnie dowiem się jak to sprawdził i sam tej metody użyje na swojej bazie.

Potrzeba Ci Scrapebox oraz notepad ++ albo program, który sobie sam napiszesz.

edit.

Zapomniałem jeszcze o sprawdzaniu ręcznie :P

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

qlwik idziesz w zaparte i chcesz wszystkim wmówić że jest ok, nie masz tych WP na unikatowych IP, i najprawdopodobniej po sprawdzeniu wyniki będą porównywalne z tym co przedstawił nam arve_lek,

nie wiesz jak sprawdzać masowo IP ale świadomie wprowadzasz ludzi w błąd na aukcji i co z tego że to jakiś tam detal? Wypadałoby się przyznać do błędu i poprawić sprawę zamiast robić akrobacje.

No ale przynajmniej poznaliśmy dzięki Tobie liczbę realną liczbę IP w bazie Omni... Możesz powtarzać za Mefistofelesem "jam jest tej siły cząstką drobną co zawsze złego chce i zawsze sprawia dobro" czyli w skrócie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności