Skocz do zawartości

Strzeżcie się! PiS kontratakuje!

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest to całkiem realne i możliwe w naszym kraju, a do tego PO pewnie chętnie do tego przystąpi (każda władza lubi kontrolować motłoch), także nie mówić hop :)

Tu jest potwierdzony przypadek śmierci z powodu nienawiści do polityki - a w dopalaczach wystarczył przypadek śmierci rzekomej i już zdeptano prawa, wykorzystując aparat represji państwowej. Uzasadniać można podobnie, to wszystko dla dobra społeczeństwa i chyba nawet jestem ZA, skoro łamią inne zasady demokracji - to powinni łamać po równo, wszystkim :D

Orish - ,a co feudalizmu ci się zachciało? chyba nie masz pojęcia jak wspaniała jest demokracja oraz kapitalizm!

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Dupokracja to jeden z gorszych ustrojów politycznych jakie ludzie wymyślili. Najgorsze jest w niej to, że jej definicja nijak ma się do tego co jest w rzeczywistości. Jak to takie rządy ludu to dlaczego o najważniejszych sprawach dla narodu decyduje grupka debili?! Tylko liberalizm :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Za przeproszeniem: jakbyście przeczytali o sobie parę tekstów w stylu "będziesz wąchał kwiatki od spodu" to połowa Was z balastem w majtkach zasuwałaby na komendę ;) To nic osobistego :)

Mylicie wolność słowa z zachowaniami za które można beknąć. Też nie jestem za cenzurą, ale internet to bagno i warto się zastanowić czy można coś z tym dobrego zrobić. Grożenie komuś śmiercią, pobiciem to według Was jest wolność słowa? Może w ramach wolności pozwolić złodziejom kraść? Przecież każdy powinien robić co chce...

A czy ja coś takiego napisałem? Nie oceniam tych pomysłów, oceniam jedynie sytuację jaka jest. A jest taka, że bandy cwaniaczków czujących się anonimowo wyzywają i grożą innym ludziom, nie tylko politykom.

Jesteś za tym, żeby każdy anonimowo mógł napisać o Tobie wszystko łącznie z wyzywanie Cię od najgorszy i grożeniem Ci?

Żeby nie było - jestem za tym, żeby państwo ładowało się w sprawy ludzi tylko, gdy jest taka potrzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności