Skocz do zawartości

Strzeżcie się! PiS kontratakuje!

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

a wracajac do tematu...

przydalby sie jeszcze monitoring tego co mowia politycy !!!

Taaa... i rozliczanie ich za każde kłamstwo. Panie Tusk ma pan jaja? To Pan stań przed prostym narodem i powiedz żeś Pan kłamał z tym obniżeniem podatków ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, pomijam realność pomysłu filtrowania tresci w internecie

ale z korzyści jakie mogą być:

- jak ukażemy przykładnie paru debili za groźby karalne to może paru się opamięta i będzie trochę grzeczniej

- trochę wzrośnie świadomość i niektórzy sie przeniosą w tor-a albo freenet

przydałby sie jeszcze monitoring tego co mówią politycy

Od tego jest "czwarta władza"

Co do kłamstw "tjay99" jak byś chciał tak polityków rozliczać za każde słowo to do niczego by to nie doprowadziło,

zresztą "chciec a móc" to zupełnie inne bajki a przy globalnej recesji, biurokracji itd itp. to raczej tylko naiwniacy i niepoprawni optymiści liczyli na niższe

podatki. Z czegoś trzeba utrzymać rozpasanych darmozjadów i pasożytów. Ja bym raczej powiedział że sie staczamy czy sie to komuś podoba czy nie.

Wszystko wskazuje że lewica dorwie się do koryta według zasady "gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta".

I pomyśleć że jeden zły człowiek (podobno niespełna rozumu ) wystarczy aby tak spolaryzować naród na "my i oni"

https://www.filmweb.pl/Zycie.Na.Podsluchu

Dobry film !

Paranoja jak widać czasami w TV jest bardziej zaraźliwa niż grypa,

a ci Co teraz są u korytka chyba zapomnieli już jak sami byli na podsłuchu.

Co do kłamstw "tjay99" jak byś chciał tak polityków rozliczać za każde słowo to do niczego by to nie doprowadziło...

Tylko, że to nie było jakieś tam "każde słowo" ale jeden z głównych elementów programu i dźwignia kampanii wyborczej ;)

Ja również. Może zrobiłby nam tutaj Chile ;)

Ogólnie dużo czytałem o polityce tego państwa i muszę stwierdzić, że mi zaimponowali.

Ktoś pamięta jak potocznie nazywa się tą przemianę jaka nastąpiła w Chile bo wyleciało mi to z głowy?

Edit: Już wiem: Chilijski Cud

Politycy nie są są po to aby ludziom żyło się lepiej (jak to oni czasmi sami tłumaczą) , ale po to aby być i trwać!!!

Bo jakoś nie widać aby ktoś sie przejmował tym aby ludziom żyło sie lepiej czy aby prawo , ustawy itp. było lepsze , jest jak jest.

U nas kampania trwa 365 dni w roku :)

A czy ktoś to może zmienić ? Hmmm... NIE. Nie ma szans , te same brzydkie "mordy" będą cały czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności