Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, hurtowe usuwanie trzeba by dorobić. Jest to prosta funkcja, będę maiał to na uwadze w najbliższym czasie.

A teraz coś czego jeszcze nie było czyli weekendowa promocja dla forumowiczów. Każdy kto zakupi w ten weekend licencje na skrypt otrzyma darmowe kody do katalogu stron www.black-point.eu. Wartość tych kodów będzie taka sama jak kwota wydana na zakup licencji. Za jedną licencję będzie 15 kodów. Jednek kod to 3,69 zł brutto. Promocja trawa od piątku 21 września 2012 roku od godziny 22:00 do niedzieli 23 września 2012 roku do godziny 23:59. Osoby, które wybiorą płatność zwykłym przelewem mają czas na zapłatę do środy 26 września. Kupując na Allegro należy w wiadomości dla sprzedawcy wpisać "PiO". Zapraszam.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, dostępna jest już wersja 1.7.9. W niej dodano po raz pierwszy tagi. Dodatkowo naprawiony został przelew Dotpay, który ucierpaił podczas dodawania do skryptu templatek. Kolejna zmiana to możliwość hurtowego usuwania zgłoszeń. Mam nadzieję, że MaxPan się z tego ucieszy. Inni chyba też.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 2 tygodnie później...

Witam, pojawiła się już wersja 1.8.0 a w niej małą naprawa wyszukiwania wpisów dla tych, którzy nie wykorzystują mod_rewrite. Nie jest to jednak informnacja najważniejsza.

Do skryptu dorobiony został oddzielny panel centralny, który jak na razie pozwala zarządzać wpisami w wielu katalogach na moim skrypcie. Możliwe jest akceptowanie, odrzucanie oraz edycja wpisów. Skrypt do działania wymaga bezpośredniego dostępu do baz danych katalogów. Panel może wysyłać powiadomienia e-mailem (od razu lub CRONem). Instalacja i obsługa jest podobna do tego jaka występuje w samym katalogu.

Panel centralny w wersji 1.0 mogą za darmo otrzymać wszystkie osoby, które posiadają przynajmniej 3 działające katalogi. Chętnych tradycyjnie zaprasam do kontaktu mailowego.

pozdrawiam

RoKi

WItam

Jestem nowym użytkownikiem tego katalogu i oto parę rzeczy które mi brakuje.

1. Powiadomienie administratora na email o oczekującym nowym wpisie

2. Powiadomienie użytkownika o zatwierdzeniu i dodaniu jego wpisu do katalogu

3. System masowego mailingu

4. Może by wartalo wprowadzić system logowania aby użytkownicy mogli ewentualnie wprowadzać zmiany ?

pozdrawiam

1. Powiadomienie administratora można ustawić edytując plik dodaj-strone.php. Po instrukcji $mail->AddAddress($_POST['email']); wstawić $mail->AddBCC('twojadresemail');. Rozwiązanie mało eleganckie, ale możliwe.

2. Przy zatwierdzaniu wpisu poprzez jego edycję i przyznanie punktów informacja o akceptacji lub odrzuceniu jest wysyłana. Przy akceptacji masowej możliwość wysyłki potwiedzenia dostępna jest tylko w panelu centralnym.

3 i 4 może kiedyś powstanie, ale jeszce nie wiadomo kiedy

• 2 tygodnie później...

Witam, mam propozycje odnośnie pewnego małego dodatku, nie wiem jak pozostałym, ale mi przydała by się opcja wpis z linkiem zwrotnym w rodzajach wpisu.

Pozdrawiam

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Witam.

Dobrze by było dodać do crona aby była możliwość ponownego sprawdzenia czy link zwrotny istnieje.

Ktoś może dodać link zwrotny a po naszej akceptacji go zdejmie. A tak cron by się tym zajął np raz dziennie i później by nas o tym informował że ktoś wcześniej dał linka a później go skasował

• 2 tygodnie później...

Witam, powstała wersja 1.9.0 a w niej jako główna nowość możliwość dodania wpisu i opłacenia go za pośrednictwem PayPal. PayPala nie można na razie używać do zakupu punktów płatnych.

Dodatkowo pojawił się super kod - specjalny kod wielokrotnego użycia. Strona dodana przy pomnocy tego kodu jest od razu widoczna (zaakceptowana).

Po aktualizacje proszę pisać mailem. Przypominam, że pojawił się panel centralny do zarządzania wpisami w kilku katalogach.

Witam.

Kolejne ulepszenie jakie można byłoby wprowadzić.

Miałem parę takich sytuacji że dodany wpis do katalogu nie zaakceptowałem i dałem "odrzuć wpis" I ten wpis zostaje bezpowrotnie skasowany. Na drugi dzień pisze do mnie właściciel wpisu z pytaniem dlaczego jego wpis nie został zaakceptowany i w tym momencie ja już nie pamiętam dlaczego go odrzuciłem. Czy to niezgodność z regulaminem czy wpis nie był unikalny, czy jeszcze coś innego.

Dobrze by było aby taki wpis odrzucony lądował w takim koszu żebyśmy mieli wgląd do tych niezaakceptowanych wpisów.

I np. po paru dniach sam bym sobie kasował na stałe takie wpisy czy to automatycznie by się kasowało np. po 10 dniach od odrzucenia.

Bo w tym momencie nie wiem co odpowiedzieć użytkownikom dlaczego ich wpisy nie zaakceptowałem.

hmm, jeśli mam mieć innych gdzieś to opcja faktycznie bez sensu. Na co dzień prowadzę sklep internetowy i moim obowiązkiem jest odpowiadanie na zapytania. Myślałem że z katalogiem to na podobnej zasadzie i że należałoby odp. na zapytania, ale widzę że tu panują trochę inne zasady. Chyba będę musiał się przestawić.

Popieram iras11. Budowanie pozytywnych relacji to podstawowa zasada bezmarketingu. Zdaje sobie sprawe, ze przy duzej ilosci katalogow/odrzuconych wpisow ciezko jest kazdemu odpowiedziec.

Mozna by jednak dodac w panelu admina okienko do wpisania przyczyny odrzucenia wpisu, informacja ta bylaby automatycznie wysylana na e-mail dodajacego w formie:

Tytuł maila: "Przykro nam, twój wpis w katalogu adres.pl nie został zaakceptowany".

Treść: "Witamy, ble ble ble.... [treść wpisania przez admina katalogu - powody odrzucenia wpisu] Pozdrawiamy, ble ble ble".

Mi sie bardzo podobalo gdy moj wpis do katalogu katalog.gazeta.pl zostal odrzucony, zostalem poinformowany dlaczego tak sie stalo. Mendedzerka ds. jakosci wpisow poinformowala mnie grzecznie, ze moj wpis zostal odrzucony, poniewaz na stronie nie znajduje sie zakladka "Kontakt" oraz powolala sie na stosowny punkt regulaminu.

Wystarczy że będziesz odrzucać wpis z podaniem przyczyny. Ja jeszcze nie dostałem wiadomości typu dlaczego nie ma mojego wpisu. Zawsze pisze przyczynę odrzucenia.

Ale jak wam bardzo zależy na tym to można zrobić coś takiego samemu albo zlecić specjaliście.

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Dzięki Wam wszystkim za propozycje usprawnień. Jest kupa rzeczy, które chciałbym wprowadzić jednak czasu mało. Piszcie jednak wszystki propozcyje, co trochę pojawiają się nowe dodatki i te z powodem odrzucenia też kiedyś wejdą w życie. Szczerze powiem mi też brakuje opcji zapisywania odrzuconych wpisów, tak aby mieć odpowiedź na pytanie dlaczego wpis wyleciał :) Może stosunek do dodających zależy od ilości posiadanych katalogów. Jak ktoś ma ze setke to by nic innego nie robił tylko dopowiadał na pytania spamerów. Ja mam tylko 2 katy więc czas na odpowiedzi dlaczego się znajduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności