Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów i życzę Wszytskim Wesołych Świąt. W ramach świątecznej promocji, każdy kto zakupi 2 nowe licencje w dniach 24 - 26 grudnia 2012 roku otrzyma dodatkową jedną licencję gratis. Jeden kupujący może skorzystać z promocji tylko raz. Warunkiem otrzymania dodatkowej licencji jest opłata zamówienia do końca 2012 roku. Promocja dotyczy zakupów zarówno bezpośrednich jak i tych dokonywanych na Allegro.

Jak wiemy końca świata nie było więc spokojnie można stawiać nowe katalogi.

Przy okazji dodam, że posiadacze 3 licencji otrzymują panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach gratis.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Witam. Dostępna jest wersja 1.9.2 a w niej mała naprawa funkcjonalności Lucky One. Dokładnie chodzi o zliczanie poziomu punktów, od którego wpisy mogą korzystać z tej opcji. Watrość ta była niepoprawnie zawyżana o jeden punkt.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 2 tygodnie później...

Ustawiłem płatność PayPal i dodałem wpis

1. Wpis pojawił się w zakładce niepotwierdzone

2. nie przyszedł żaden mejl do potwierdzenia

3. po potwierdzeniu w panelu admina na liście wpisów nie ma nic w kolumnie 'sms', dopiero w szeczegółach wpisu jest 'kod: paypal'

3. próbowałem opłacić wpis klikając na przycisk po dodaniu wpisu, ale nie mogę się zalogować do paypala: You are logging into the account of the seller for this purchase. Please change your login information and try again - loguję się na konto sprzedawcy? (na ten sam email i hasło loguję się bezproblemowo ze strony głównej paypal)

Uważam, że taki wpis nie powinien się pojawiać na liście niepotwierdzonych, albo pojawiać się z informacją "nieopłacony", informacja o kodzie powinna być też widoczna na liście zgłoszeń (tak jak przy wpisie sms)

Witam, dostępna jest już wersja 1.10.0 a w niej obiecany formularz kontaktowy. Zgłoszenia, które mogą być powiązane z wpisami doadawane są do bazy i można je wyświetlić w panelu administracyjnym. Opcjonalnie mogą być one wysyłane na wskazany adres e-mail. Dodatkowo w nowej wersji poprawione zostało pingowanie wpisów.

Zainteresowanych updatem tradycyjnie zapraszam do kontaktu mailowego.

Jeżeli w kodzie grzebałeś i ten plik wymieniasz to wiadomo znowu grzebać ;), ustawienia w panelu pozostają u mnie bez zmian.

Przy okazji ten formularz kontaktowy w wersji 1.10.0 jest ok, fajnie w adminie się go edytuje.

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów i ogłaszam Wielką Wielkanocną Promocję. Kupując 1 licencję na skrypt na mojej aukcji https://allegro.pl/skrypt-katalog-stron-firm-dotpay-sms-paypal-fvat-i3130447241.html otrzymujesz drugą licencję gratis.

Promocja trwa od momentu ogłoszenia do godziny 23:59 dnia 1 kwietnia 2013 roku. Liczba przedmiotów w promocji ograniczona jest do ilości dostępnej na aukcji (obecnie 9). Promocja nie łączy się ze zniżkami ilościowymi. Warunkiem otrzymania dodatkowej licencji jest zapłata za zakupine licencje do dnia 5 kwietnia 2013 roku.

Kupujący może kupić dowolną ilość dostępnych na aukcji licencji.

Najstarszy stażem (data rejetsracji) na forum PiO uczestnik promocji otrzyma dodatkowo gratis w postaci 5 kodów na wpis do katalogu www.katalog.web-news.eu.

Zapraszam.

Witam wszystkich

Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat katalogu, jestem użytkownikiem katalogu od paru lat i mogę powiedzieć że skrypt katalogu jest bardzo dobry a co najważniejsze cały czas się rozwija (jest modyfikowany przez autora do potrzeb internetu i użytkowników) a strzałem w dyche uważam wprowdzenie templatek (szablonów).

Chciałbym się podzielić z wszystkimi efektem swojej pracy wykonałem na start 2 szablony nazwa CITY oraz LEAF które można nabyć na allegro

Jak widać na aukcji, kupując większą ilość można liczyć na rabaty

1.zrzut ekranu (niepełny) szablonu CITY

szablon_city.jpg

2. zrzut ekranu (niepełny) szablonu LEAF

szablon_leaf.jpg

czcionka mi zupełnie nie podoba się i ogólnie w moje ocenie szalu niema, nie chce tu wymienić namiary do innej osoby ale on sprzedaje szablony do web-news bardziej dopracowane wizualnie. Popracuj trocha nad nimi, bo w szablonach graficznych do katalogów chłodzi głownie o wygląd.

Cena jest śmieszna ale jak ktoś już inwestuje w szablon to plus minus 50 zł niema dużego znaczenia, a oczkuje czegoś lepszego jak parę dostępnych szablonów razem z katalogiem ( które nota będę są lepsze). A tak nie jest w mojej ocenie.

p.s twój temat na 99% poleci do kosza bo to nie miejsce na ogłoszenia i reklamę, dla tego służę dział ogłoszenia i zlecenia.

Jak byś był posiadaczem katalogu to byś wiedział że czcionka jest niezmieniona :),

Jednemu się podoba córka innemu teściowa :)

Na moje może polecieć dostałem namiary od autora skryptu żeby właśnie w tym miejscu podzielić się dodatkowo taką informacją o tych szablonach, zresztą jaki sens jest umieszczanie info o szablonach do katalogu w ogłoszeniach jeśli dotyczy ona informacji katalogu dla którego jest oddzielny temat.

zapytaj autora Roberta ile ja mam licencji :D i Kiedy dostałem pierwsza, :D Nota bene to ja jego namówiłem na napisanie tego pierwszego posta :D

Widzę niema co dyskutować... Doszkol się i porównaj swoje "dzielą" z tymi https://www.seotheme....ebnews-szablony

Posiadam również autorskie robione przez tego użytkownika. A ty nie masz zielonego pojęcia w szablonach, i jak widzę jeszcze lubisz fikać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności