Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Przyglądając się dyskusji na temat templatek postanowiłem wydać pierwszą własną płatną templatkę. Cena templatki to 100 brutto (23% vat). Licencja pozwala na jej wykorzystanie w jednym katalogu, ale jej wykorzystanie można zmieniać i używać przy dowolnym z posiadanych katalogów. Templatka inspirowana jest "japońszczyzną". Templatka nie posiada loga. Templatka będzie rozwijana razem z katalogiem, a co za tym idzie nie będzie problemu ze zmieniającymi się wersjami katalogu.

japan.jpg

Na początku templatka dostępna tylko na forum PiO. Za jakiś czas trafi też na Allegro. Na razie zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego.

Tak wogóle to powstaje nowa wersja skryptu, w której duże zmiany w płatnościach i możliwość edycji wpisów (po ujszczeniu opłaty rzecz jasna :) ). Przedłużanie wpisów także będzie płatne. Dużo prac już gotowych, teraz zostały mi zmiany w panelu administracyjnym.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam. Mam pytanie. Co z komunikatami o cookies ? Czy jest wymagane wyświetlanie tej informacji w przypadku tego skryptu ?

Co prawda to durny przepis ale zapytać można. Według https://www.cookie-checker.com/ umieszcza je między innymi Google Analytics.

Odwiedź nowy seokatalog oraz internetowy katalog stron www.

Też się nad tym zastanawiałem. Ja wyświetlam reklamy i używam analytics, dlatego mam informację o cookies.

Mam propozycję dla Rokiego, może warto by wprowadzić również automatyczne sprawdzanie pagerank. Średnio co 3 miesiące trzeba zmieniać punktacje PR. Przy 2 tyś wpisach jest to poprosu uciążliwe ;)

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

• 2 tygodnie później...

Też się nad tym zastanawiałem. Ja wyświetlam reklamy i używam analytics, dlatego mam informację o cookies.

Mam propozycję dla Rokiego, może warto by wprowadzić również automatyczne sprawdzanie pagerank. Średnio co 3 miesiące trzeba zmieniać punktacje PR. Przy 2 tyś wpisach jest to poprosu uciążliwe ;)

To samo z linkami zwrotnymi. Po akceptacji ktoś zdejmie link zwrotny a my o tym nie wiemy póki nie sprawdzimy :( a sprawdzać kilkaset wpisów co pare dni jest niewykonalne

Na razie powstaje wersja 2.0 skryptu i będzie w niej sporo zmian. Dlatego też nie ma mniejszych aktualizacji takich jak z tymi cookies. Można oczywiście zmieścić info o plikach cookies a w dziale seo w PA dodać podstronę na temat polityki cookies.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Jutro dzień dziecka dlatego mam dla Was promocję. Kupując 1 czerwca 2013 dwie licencje na mojej aukcji Allegro trzecią licencję dorzucam gratis. Na aukcji jest obecnie 8 przedmiotów. Można oczywiście kupić 4 przedmioty i dostać 2 gratis. W formularzu dostawy allegro proszę wpisać "Promocja PiO".

• 3 tygodnie później...

Witam, z okazji początku lata i zakupu "nowego" poleasigowego komputera mam dla Was promocję. Kupując w niedzielę 23 czerwca 2013 dwie licencje na mojej aukcji Allegro trzecią licencję dodaję gratis. W formularzu dostawy allegro proszę wpisać "Promocja PiO".

• 1 miesiąc temu...

Tymm razem promocja z okazji środka wakacji. Kupując w weekend 3 - 4 sierpnia 2013 dwie licencje na mojej aukcji Allegro (lub poza nią) trzecią licencję dodaję gratis. W formularzu dostawy allegro proszę wpisać "Promocja PiO".

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy to powstała wersja 2.0 skryptu. Tak jak zapowiadałem zmiany są w płatnościach. Płatne są wpisy, zakup punktów, edycja wpisów oraz ich przedłużenie. Obecnie można zrobić kilka różnych rodzajów wpisów różniących się długośćią opisu, ilością linkó w treści, okresem na jaki są dodawane oraz ilością punktów dodatkowych.

Jest też to o co wielu z Was pytało czyli wpis za link zwrotny. Na razie spradzany jest on tylko w momencie dodawania strony, ale niebawem powstanie też mechanizm sprawdzania obecności linka w już dodanych do katalogu stronach. Automat uruchamiany CRONem będzie sprawdzał linki co jakiś czas.

Do skryptu dodane zostały edytolwalne z poziomu panelu administracyjnego powiadomienia mailowe. Sam panel administracyjny też zmienił nieco swój wygląd - na razie tylko menu.

Do starszych wersji katalogu jest jak zwykle skrypt aktualizacyjny. Niestety z uwagi na duże zmiany konieczne będzie wpisanie płatności na nowo. Konieczne będzie też uzupełnienie wspomnianych już powiadomień mailowych.

Kolejna rzecz, o którą wielu z Was pytało to belka z informacją o ciasteczkach i podstrona polityki ciasteczkowej. Politykę każdy musi już napisać sam w zależności od tego jakie dodatki (statystykie, reklamy) używa.

Skrypt w wersji 2.0 na razie zainstalowany jest pod adresem www.black-point.eu. I jeszcze ważna informacja dla użytkownikó panalu centralnego - skrypt na razie nie działa dotychczaswą jego wersją. Kiedy wersja 2.0 katalogu będzie już "dotarta" zaktualizowany zostanie również panel centralny.

Chętnych do upgradu zapraszam do kontaktu mailowego. No i promocja: 3 pierwsze nowe licencje przy zakupie bezpośrednio u mnie w cenie 44 zł brutto (zamiast 54 zł).

Witam, po kilku dniach użytkownia powstała wersja 2.0.1, w której poprawiono kilka błędów: formularz wyszukiwania, prawidłowe wyświetlanie ilości przeznanych punktów w mailu potwiedzającym. Dla osób, które na serwerze nie mają iobCube Loadera w wersji 4.4 mam przygotowny odpowiedni plik w wersji 4.0 loadera.

Z nowości, których jeszcze nie pisałem na forum to w panelu administracyjnym pojawił się kosz. Odrzucone wpisy nie są już bezpowrotnie usuwane, tak ja było to we wcześniejszych wersjach.

• 2 tygodnie później...

Witam, jest już dostępna wersja 2.1.0 skryptu. Nowością jest możliwość zarządzania kilkoma katalogami z jednego panelu administracyjnego. Nie jest to funkcjonalność jaką oferuje panel centralny, ale pozwala wybrać katalog, którym chcemy zarządzać. Kolejna zmiana to możliwość wgrania dowolnego pliku jako loga katalogu. Ma to znaczenie dla wszystkich tych, którzy chcieli wstawić jako logo przezroczystego png.

Dodatkowo jest już pierwsza wersja panalu centralnego, który współpracuje z wersją 2 katalogu. Chętnych zapraszam do testowania.

Po aktualizacje proszę mailować. Wiem, mie jest to wymarzony sposób aktualizacji, ale przynajmniej mamy jakiś kontakt :)

Witam

Mam 3 pytanka odnisnie skryptu:

- czy obsluguje multikody ?

- czy jest jakies demko online ktore mozna obejrzec od strony admina ?

- platnosci Dotpay obslugiwane sa jedynie przy uzyciu smsów czy tez za pomoca platnosci online ?

- skrypt obsługuje multikody

- demo online niestety jeszcze nie ma

- skrypt obsługuje płatności Dotpay przelewem i SMSem (SMSem na dwa sposoby: bezobsługowo i jako multikody)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności