Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z okazji Halloween i Wszystkich Świętych w dniach 31.10.2014 - 02.11.2014 obowiązuje promocja, w której przy zkupie 2 licencji trzecia jest dodawana gratis. Zakupu można dokonać na Allegro lub pisząc do mnie.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Posiadam kilka licencji tego katalogu, dotąd nie było problemu, jednak dostał mi się klient ze swoim cmsem i adres jego produktu wygląda następująco:
domena.pl/produkty/kostka-brukowa,2,20956
I tutaj pojawia się problem, bo nie puszcza walidacja katalogu takiego adresu wyskakuje komunikat że adres jest nie poprawny, czy jest możliwość usunięcia tego ograniczenia?

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

@up

Nie o to mi chodziło. Katalogi dodają mi podstrony, ale gubią się z adresami URL takimi jak przedstawiłem wyżej, gdzie są liczby i przecinki. W jakimś pliku musi być walidacja, która odrzuca takie URLE

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Faktycznie nie da się dodać adresu z przecinkiem tym miejscu. W obecnej wersji skryptu pozostaje poprawienie urla w panelu administracyjnym lub zamiana w pliku dodaj-strone.php funkcji verifyWWW() na inną. Można też ją usunąć na czas dodawania takich adresów (wykomentowanie linii 85 do 88).

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Pomijając kwestie techniczne. Jak uda ci się wybić tymi frazami EM te systemy kominowe to daj znać.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zbliża się święto 3 Króli więc do każdych zakupionych 2 licencji dorzucam trzecią gratis. Promocja trwa do 6 stycznia 2015. Zakupy bezpośrednio u mnie oraz te przez Allegro. Pozdrawiam.

• 6 miesięcy temu...

Witam, początek wakacji więc czas na promocję - tym razem dłuższą. Do 15 lipca 2015 roku do każdych dwóch zakupionych licencji 3 (trzecia) gratis. Pozdrawiam RoKi.

• 10 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Przydała by się funkcja przypominajka dla gapiów. Mam darmowe przedłużenie i przypomnienie wysyłane jest 30 dni przed końcem ale tylko jednokrotnie i większa część osób nie przedłuża wpisu. A gdyby tak zrobić że później przypomnienie wysyłane byłoby kilkukrotnie po wygaśnięciu wpisu. Można byłoby ustawić np. że przypomnienie wysyłane jest co 15 dni po wygaśnięciu wpisu albo poprostu jeden guzik który klikam kiedy tam mi sie przypomni i przypomnienie leci do wszystkich którym wygasł wpis.

Jestem za, przydała by się taka opcja o której pisze iras11.
Super by była też funkcja dodawania zdjęć, żeby zamiast miniaturki strony, można było wgrać zdjęcia (nawet kilka kilkanaście wedle ustawień w Panelu Administracyjnym) (za tą funkcję mogę dopłacić).

Tematyczny Katalog wizytówek i stron Hodowców, Hodowli, Sklepów zoologicznych, Weterynarzy itp... (szeroko pojęta fauna i flora): www.katalog.spis-hodowcow.pl

• 3 miesiące temu...

systemu skoro ten umarł.
A co przestał Ci samoistnie działać ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 rok później...

Homepay zbankrutowało i nie wypłaca kasy, przechodzę na CashBill. Czy wie ktoś co wybrać do płatności sms na web-news, opcja do wyboru:

Cytat

SMS Kod Automatyczny
Najszybsza i najprostsza w uruchomieniu Usługa kodów SMS. Autoryzacja kodów odbywa się po stronie systemu CashBill.

SMS Kod Obsługowy
Usługa, dzięki której Klientowi po wysłaniu SMS zwracany jest kod dostępu. Kody generowane są w systemie CashBill, sprawdzenie ich poprawności przeprowadza aplikacja po stronie klienta.

Żołnierze Wyklęci kiedyś, dzisiaj Niezłomni 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności