Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie interesują z kolei następujące kwestie:

- możliwość integracji z Paypal

- opcja dowolnej zmiany kryteriów oceny we własnym zakresie (np. zamiast za kanał RSS chcę przyznawać punkty za cokolwiek innego, co właśnie wpadnie mi do głowy)

- opcja ustalenia dodatkowych pól do wprowadzania treści przez dodającego wpis

- integracja z Google maps

Jest szansa na wprowadzenie takich udoskonaleń?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skrypt Rewelacja, Cena również bardzo przystępna w porównaniu np. z SEO Katalogiem.

Jak dla mnie dopiero zaczynającego w tym temacie powiem, że większych problemów z instalacją i modyfikacją nie było.

Jak miałem jakieś pytania to Pan Robert w ekspresowym tempie na nie odpowiadał, jednym zdaniem - kontakt również Rewelka.

Mój tematyczny katalog możecie zobaczyć pod adresem:

Katalog stron wędkarskich www.płotka.pl

Byłbym wdzięczny za umieszczenie instrukcji konfiguracji płatności Dotpay w katalogu

... dla mnie i przyszłych użytkowników

pzdr

nafri

Aby dodać płatności SMS Dotpay do katalogu należy na początek założyć nową usługę:

Serwisy SMS/MMS -> usługi sms -> Dodaj nową usługę

Krok 1. wybierz typ usługi: SMS zwracający kod dostępu do usługi

Krok 2. wybierz typ usługi: Kod generowany i dopisywany do listy kodów. Sprawdzanie kodów w Dotpay

Krok 3. adres IP serwera... : najlepiej na początek wpisać gwiazdkę *

Krok 3. okres ważności kodu: kod jednorazowy

Przykładowe dane usługi SMS są wpisane w panelu administracyjnym nie powinno więc być problemu co gdzie wpisać (Uwaga: posiadacze najstarszych wersji skryptu nie mieli tych przykładowych danych)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Mnie interesują z kolei następujące kwestie:

- możliwość integracji z Paypal

- opcja dowolnej zmiany kryteriów oceny we własnym zakresie (np. zamiast za kanał RSS chcę przyznawać punkty za cokolwiek innego, co właśnie wpadnie mi do głowy)

- opcja ustalenia dodatkowych pól do wprowadzania treści przez dodającego wpis

- integracja z Google maps

Jest szansa na wprowadzenie takich udoskonaleń?

W najbliższych nowych wersjach znajdzie się możliwość wpisów płatnych przelewem Dotpay. Integracja z Paypal nie jest na dzień dzisiejszy na warsztacie.

Co do przyznawania punktów to można przyznawać punkty za inne rzeczy. Zmiana taka jest dosyć prosta. Można ją wykonać samodzielnie znając trochę php lub zamówić u mnie zmianę. Nie będzie to kosztowna zmiana. Dodatkowe pola i mapa google też na razie tylko na zamówienie.

W wolnych chwilach pracuję nad wersją skryptu przeznaczoną na katalog firm, gdzie na pewno będzie mapa. Trochę to jednak jeszcze potrwa.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Katalog na tym skrypcie mam uruchomiony od początku wakacji, nie ma żadnych problemów z obsługą wpisów, co ważne zapewne dla każdego administratora to możliwość wstawiania nowych wersji, właśnie taką otrzymałem i już działa oraz bezbłędny i rewelacyjnie szybki kontakt z autorem skryptu - muszę powiedzieć, że jedno i drugie sprawdza się wyśmienicie i jest to ważna zaleta. Nie znam autora bliżej ale kontakt mailowy jest sympatyczny. Dla osób szukających fajnego katalogu polecam ten skrypt.

Mój katalog: www.kazior5.najlepsza.pl

• 2 tygodnie później...
Wraz z powstaniem automatu do SeoKataloga spodziewam się deprecjacji katalogów postawionych na tym skrypcie

Nie mój temat i nie powinienem tego tutaj pisać ale jak zwykle muszę prostować - to że ktoś stworzył dodawarke do SEOków łamiącą reCaptche nie oznacza że może dodawać do każdego katalogu jakiego chce - wystarczy że właściciel katalogu w PA przełączy sobie token na flasha lub logiczny i automat leży. Każdy ma wolny wybór :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 tygodnie później...

Na rok 2011 przygotowałem wersję 1.1. Nowa wersja ma licencjonowanie na adres katalogu, dla którego generowany jest klucz. Z tego powodu skrypt wymaga loadera ioncube. Część funkcji jest zaszyfrowana, ale nie powinno to czynić problemów osobom, które zamierzają dokonywać zmian w katalogu.

Nowości jakie pojawiły się w wersji 1.1

• update struktury bazy danych do nowej wersji
  • możliwość wyłączenia wpisów bezpłatnych
  • możliwość zawieszenia wpisów
  • wprowadzenie wpisów bezterminowych

Cena skryptu nie ulega na razie zmianie. Na razie :).

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Pojawiła się nowa wersja 1.1.3 katalogu a w niej możliwość sprzedawania kodów przy pomocy przelewów Dotpay. Teraz administrator decyduje czy kod można kupić SMSem, przelewem czy też daje wpisującemu możliwość wyboru. Administrator ustala osobno wysokość opłaty za SMS i za przelew. Podobnie jest przy sprzedaży punktów płatnych.

Nadal administrator ma trzy opcje do ustawienia: wpisy darmowe, wpisy darmowe i płatne oraz tylko wpisy płatne (SMSem i/lub przelewem). Właściwie jest jeszcze czwarta opcja - zawieszenie wpisów.

W obu opcjach stosowany jest mechanizm automatycznego generowania i sprawdzania kodów w Dotpay.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności