Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak ktoś chce otrzymać aktualizacje proszę pisać na mój adres na wp.pl (ten, z którego dostajecie pierwotny skrypt) podając w treści adres swojego katalogu. Jak ktoś nie pamięta, albo go już nie ma to pisać zadając pytanie o przedmiot przez allegro.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

To raczej dobry pomysł, sporo ludków zapewne posostawi przykładowe wpisy. Czy będą chętni (a raczej ilu ich będzie) to zależy już tylko od ceny...

PS - Skąd można pobrać aktualizację skryptu? :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

PS - Skąd można pobrać aktualizację skryptu? :puknijsie:

Po aktualizację skryptu zawsze pisać do mnie na maila podając adres swojego katalogu.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 2 tygodnie później...
Zgodnie z uwagami nie wymagam już linka zwrotnego.

Pojawiły się też pakiety licencji:

3 licencje - 140 zł

5 licencji - 200 zł

10 licencji - 300 zł

20 licencji - 500 zł

bez limitu - 1500 zł

Zakup skryptu na własny użytek bez prawa do odsprzedaży.

Opis na allegro do końca aukcji już zostanie i zmieni się dopiero w przyszłości, ale kupujący z forum są już zwolnieni z obowiązku utrzymania tego linka.

RoKi

Pakiety dalej obowiązują takie jak powyżej czy są jakieś zmiany?

I jak z FV ?

3 licencje - 140 zł

5 licencji - 200 zł

10 licencji - 300 zł

20 licencji - 500 zł

bez limitu - 1500 zł

Opis na allegro do końca aukcji już zostanie i zmieni się dopiero w przyszłości, ale kupujący z forum są już zwolnieni z obowiązku utrzymania tego linka.

RoKi

I jak z FV ?

Z cennika wyleciała pozycja bez limitu. Reszta bez zmian. Fvat brak. Przy większej liczbie licencji możliwa umowa o dzieło. Dziełem jest wygenerowanie klucza licencji :)

3 licencje - 140 zł

5 licencji - 200 zł

10 licencji - 300 zł

20 licencji - 500 zł

bez limitu - 1500 zł

RoKi

I jak z FV ?

Z cennika wyleciała pozycja bez limitu. Reszta bez zmian. Fvat brak. Przy większej liczbie licencji możliwa umowa o dzieło. Dziełem jest wygenerowanie klucza licencji :unsure:

Szkoda bo mnie właśnie ostatnia pozycja interesowała ;).

No cóż :placze:

Witam

Chętnie kupię 10 licencji, ale na allegro jest możliwość zakupu 1 sztuki, prosze o info jak to rozwiązac

Andy

Najprościej zlicytować jedną, wysłać kasę na konto za 10 sztuk wg cennika hurtowego i napisać maila z informacją. Jeśli komuś bardzo zależy mogę wystawić specjalną akcję na x sztuk, ale trwa to dłużej i już nie jest najprościej :). Można też napisać do mnie maila i podeślę dane do przelewu. Wtedy obywa się bez allegro.

• 2 tygodnie później...

Jest to jedna z funkcjonalności, które powstaną w pierwszej kolejności. Dokładnej daty jednak podać nie mogę. W założeniu ma być to bardzo prosty system pozwalający poukładać główne elementy strony w wybranych przez użytkownika miejscach.

• 2 tygodnie później...

Właśnie ukazała się wersja 1.3.0 a w niej zmieniony instalator, który przy pomocy synonimizatora wgrywa unikalne opisy przykładowych stron. Jak pisałem w tym wątku każdy ma możliwość umieszczenia swoich dobrych stron jako przykładowych wpisów. Kilka pierwszych zamówionych wpisów już jest.

Ponadto dodany został nowy zestaw niebieskich ikonek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności