Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

Dostępna jest wersja 1.4.1 skryptu a w niej naprawiony został instalator. Instalator w wersji 1.4.0 zawierał błąd.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest już wersja 1.4.2 a w niej zmiany w wysyłaniu maili. Oprócz jedynej dotychczas wykorzystywanej metody smtp możliwe jest wysyłanie maili przy pomocy dostępnej w php funkcji mail(). Przy metodzie smtp można dodatkowo zdefiniować sposób szyfrowania (ssl,tsl,bez szyfrowania). Jeśli chodzi o update to warto go zrobić tylko w wypadku problemów z wysyłką maili przez smtp.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

mam pytanie. czy jest możliwość dodawania miniaturek zdjęć do kategorii w katalogu ? tak aby każda kategoria miała swój tematyczny obrazek

Na razie nie ma takiej funkcjonalności. Nie ma jej też w planach. Na razie myślę o rozwoju różnych metod płatności i polach typu firma.

Mam takie pytanie . Jak do skryptu katalogu dodać np w statystykach . Najczesciej występujące TAGI.?

To już wymaga interwencji programistycznej. Dla znających php i mysql nie powinno być problemu.

Opinia:

Polecam skrypt katalogu web-news.eu wszystkim tym,

którzy potrzebuj szybko rozwinąć swój biznes.

Łatwość instalacji, przystępna cena, bardzo dobry, miły i konkretny

kontakt, wsparcie techniczne.

Godne i warte polecenia.

Gwiazdki: 6/6

--

Pozdrawiam

Kamil Kowalski :: Prezes Firmy Bunet.pl

Firma Bunet.pl - Projektowanie i Produkcja Biżuterii Sztucznej

email: bunet@bunet.pl, tel.(0)503751227

NIP: 683-198-68-86, REGON: 121231250

--

Operator - www.spis-hodowcow.pl

Tematyczny Katalog wizytówek i stron Hodowców, Hodowli, Sklepów zoologicznych, Weterynarzy itp... (szeroko pojęta fauna i flora): www.katalog.spis-hodowcow.pl

Wszystkich, którzy chcą chwalić jak najbardziej zapraszam do wpisów :). Przypominam też o możliwości dodania własnych stron jako przykładowych wpisów do nowych katalogów.

Korzystając z nieciekawej pogody przygotowałem wersję 1.4.3 a w niej dołożone są w standardzie 2 nowe grafiki. Jedna to prezentowana już na forum ciemno zielona a drugą nową przedstawiam poniżej.

dark2.jpg

• 2 tygodnie później...
.... na maila nie przyszedł link potwierdzający (dotychczas standard na tym skrypcie), więc nie wiem jak to tam działa....

Od jakiegoś już czasu są w skrypcie dostępne 2 metody wysyłki maili: smtp i php'owa funkcja mail(). Początkowo było tylko smtp co przysparzało wielu użytkownikom problemów z konfiguracją. Zdarzały się też czasowe problemy z wysyłką przez smpt powodowane ... nie wiadomo czym :D. Pewnie jakieś problemy niezależne od samej konfiguracji i skryptu.

Może dorobię kiedyś wysyłkę przez mail() w wypadku niepowodzenia wysyłki via smtp - właśnie teraz tak sobie pomyślałem. Pomysłów wiele czasu niestety mniej.

Zgłosiłem tam stronę, ale nie wyskoczyła żadna informacje o jej dodaniu, na maila nie przyszedł link potwierdzający (dotychczas standard na tym skrypcie), więc nie wiem jak to tam działa. W czasie pisania opisu system nie naliczał ilości napisanych znaków ;)

Dzięki, szukam błędu. Ciekawe o tyle, że już były dodawane strony i to bez problemu.

Dodane:

Skrypt przestał mi dodawać wpisy do bazy danych. Sprawdzałam na czystym kodzie, bez modyfikacji. Mam katalog postawiony na Jupe. Przypuszczam, że tu jest pies pogrzebany, bo wcześniej mi dodawało wpisy. Miał ktoś taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności