Skocz do zawartości

Skrypt katalogu stron web-news.eu

RoKi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Skrypt przestał mi dodawać wpisy do bazy danych. Sprawdzałam na czystym kodzie, bez modyfikacji. Mam katalog postawiony na Jupe. Przypuszczam, że tu jest pies pogrzebany, bo wcześniej mi dodawało wpisy. Miał ktoś taki problem?

Nawet jeśli wpis nie zostanie potwierdzony jest w niepotwierdzonych i moderator może go potwierdzić. Jeśli jest problem z wysyłką przez smtp można to łatwo zmienić na mail() bez konieczności aktualizacji do nowszej wersji.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

W czasie świąt licencje sprzedawane są normalnie a w ramach promocji w kupujący w dniach 24-26 grudnia 2011 otrzymają gratis - jeden przykładowy wpis, który kupujący katalog otrzymują na starcie. Opis gratisu w tutaj. Każda licencja to jeden gratis. Zapraszam.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Nie ma na razie demo ani FV (Jak tylko uda się złapać dotacje na rozpoczęcie DG będą). Aktualizacje jak na razie są darmowe i nie planuje się wprowadzenia zmian w tym zakresie.

Czy ktoś instalował PIWIK w katalogu?

Z tego co widzę to trzeba wstawić trochę javascript przed </body>. Można to zrobić wstawiając kod js w funkcji stopka() pamiętając o wpleceniu go w php.

Już działa. Zmieniłam hosting. To nie wina poczty. W ogóle nie dodawał wpisów do bazy danych, nie było po nich śladu.

No to mamy podobny problem, tylko że ja nie chcę zmieniać hostingu.

Katalog stoi na jupe.pl, dodano 139 wpisów... i tzw. pupa.

Wpis tatuaż dodany, zatwierdzony, przyszedł mail z potwierdzeniem ze strona została dodana (nawet link) ale po dodanym wpisie ani śladu w katalogu.

Zastanawiam się nad jednym:

Wcześniej została dodana strona generator napisów (subdomena w domenie). Czy można dodawać strony na subdomenach w tej samej domenie?

Właśnie dodałem stronę testową do prezydenckiego i na pewno jest w bazie bo potwierdza to komunikat przy próbie ponownego dodania. Czy widać ją w panelu administracyjnym - tego już nie wiedzę.

Odnośnie subdomen to nie ma żadnych ograniczeń w ich dodawaniu.

Strona zostala dodana poprawnie.

Ale dam sobie reke uciac ze z moja cos bylo nie tak - sam ja dodawalem, sam potwierdzalem i znikla. :rolleyes:

Jak próbuje dodać: tatuaz.edu.pl to krzyczy mi, że taka strona już jest. Jak sprawdzam poszukiwanie to jedną stroną jaką znajduje jest generator-napisow.tatuaz.edu.pl

Jak próbuje dodać: tatuaz.edu.pl to krzyczy mi, że taka strona już jest. Jak sprawdzam poszukiwanie to jedną stroną jaką znajduje jest generator-napisow.tatuaz.edu.pl

Podeślij mailem zrzut bazy danych, sprawdzę.

Rzucilem okiem do bazy:

akceptacja: tak

potwierdzenie: nie

Jak zmienilem na potwierdzenie: tak, to strona pokazala sie.

Mam jeszcze takie 2 przypadki, kiedy strona zaostala zaakceptowana zanim zostala potwierdzona: jest w bazie ale nie ma jej w katalogu. Po zmianie potwierdzenie: tak, strony pokazaly sie w katalogu.

Jak mozesz to sprawdz.

Rzucilem okiem do bazy:

akceptacja: tak

potwierdzenie: nie

.....

Jak mozesz to sprawdz.

Dziwne, przy akceptacji w PA parametr 'potwierdzenie' jest zawsze zmieniany na tak. Nie jest on zmieniany przy akceptacji hurtowej, ale tą można zrobić tylko dla wpisów potwierdzonych. Jak były akceptowane te wpisy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności