Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Innych krajach

marcin_ek

Rekomendowane odpowiedzi

Co do pozycjonowania na Holandie to może ja się wypowiem:) Jest to możliwe ale musiał byś podać frazę w 4 dialektach + belgiski (często używają) Co do pozycjonowania na nl to tu chętnie polecę siebie do pomocy lub do pozycjonowania;) Wadą pozycjonowania w nl jest ze trzeba holenderskie zaplecze w całej holladnii zbierzesz może z 30 różnych ip bo tutaj seo nie istnieje i hostingi to porażka

tez sie nad tym zastanawiam , bo np blasty xrumerer idą globalnie (azja....)

Szukam dalej i czekam na jakieś metody może sprawdzone

dzieki, a może i wam sie kiedys przyda :shout:

Metoda jest sprawdzona poniewaz posiadam kilka stron zrobionych na rynki swiatowe i w danych krajach sa w top10 na okreslone slowa kluczowe. Zreszta to nie jest metoda tylko normalna zasada pozycjonowania stron. My w Polsce uzywamy slowo Katalog a w krajach anglojezycznych to juz slowo Directory.

Seo nie istnieje w Holandi ? to chyba wszysycy mnie klamali .Z samej jedenj ulicy znam pieciu pozycjonerow .To ze korzystaja z angielskich stron for itp.nie znaczy ze nie dzialaja w Holandii?

Skor seo tu nie istnieje to wypozycjonuj mi strone na slowo kluczowe Vakantie dam ci dobra kase .

Jesli chodzi o hosting to tak ludzi ekorzystaja z zewnetrzych tanszych

Sądzisz, że lokalizacja serwera nie ma żadnego znaczenia? Z chęcią, przeczytałbym jakieś mocne argumenty, skoro tak twierdzisz. Dlaczego wszyscy kupują serwery w PL, zamiast za granicą, gdzie lepiej się na tym wychodzi?

Poniewaz w kraju serwer kosztuje kilka razy mniej niz za granica. Nazwa.pl ma drogie serwery(366zl za rok) a i tak sa tansze jak za granicami Polski. W polsce sa tez ostatnio dostepne serwery po 27 zlotych za rok

W kazdym kraju istnieje seo ale im mniej pozycjonerow tym wyzsze ceny, logiczne-mala konkurencja. Nawiazujac do holandi to jest bardzo trudny rynek jak i szwajcaria poniewaz posiadaja kilka jezykow (nie dialekty) a mianowicie trudnosc taka ze nalezy stworzyc wiecej wersji jezykowych.

urlsite a co sadzisz takich serwerach po 19 znalazlem a nawet po 12 zl na rok .Male tam sa parametry ale na zaplecze chyba starczy ? to dobry pomysl jak myslisz?

A i jesli chodzi o ceny to ceny w Holandi czy niemczech sa bardzo czesto identyczn ejak w Polsce ,ba czasmi i taniej .Polska to najdrozszy kraj w europie wbrew pozorom

Oferty z Pio moze moglbys mi podac jakis link z z opisem na co musze zwracac uwage ijak sprawdzic czy taki serwer jest pewny sa jakies sposoby?

Z PiO juz raz ci podawalem link a ja osobiscie korzystam z nazwy, naklepalem juz tyle punktow ze z 10 lat do przodu mam na oplaty serwerow.

Sposoby? Chyba najleszpa gwarancja jest czas istnienia na rynku.

Myślę , że lokalizacja samych serwerów nie ma znaczenia. Bo 8 miesięcy miałem hosting w USA , obecnie jakieś tam polskie i francuskie.

Też byłem mądry teoretycznie , ale jak przyszło mi zrobic zlecenie to postanowiłem skorzystac z doświadczeń - SEO nie jest moim chlebem :)

Odnośnie fraz i dialektu w holandii - Dzięki za sugestię !

I zacznę od katalogowania i ...:P po niemiecku w niemczech i holandii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności