Skocz do zawartości

Tysko

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Portal mieszkaniowy - skupia witryny w zakresie usług dla mieszkań

Polecam przestudiowac regulamin - jak zwykle.

- linki w treści dozwolone dwa związane z dodawaną domeną

- bedzie dobrze zadbany

- na razie gratisowy

- link H1 wyłaczony

- anchor tekst poniżej opisu DF wraz z URL typu NF

nio !!!

a jak sie podoba moj nowy avatar ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

avatar kozak, prawie jak zdjęcie ;]

Brak 'Serwis nieruchomości' czyli takich usług jak stałe bieżące naprawy drobne, co eliminuje potem tydzień wolnego dla firmy z powodu remontu lub zmarnowany tydzień dla osób prywatnych w domu ;] Dałem sugestie w każdym razie.

Jeszcze nie rozbujałeś a już oczojeby wstawiłeś :shout:

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

zaakceptowane :shout:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

co ja poradze ze avatar taki podobny :)

przeciez mam kilka seoków - chyba już 8 :)

Brakuje kategorii dot. instalacji sanitarnych czy hydrulików ogólnie :) a przynajmniej ja nie znalazłam. Swoją drogą napisanie treści 800 znaków dla zakładu wod-kan wcale nie jest takie proste.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

minimum jest 500 :) jak chcesz linki w treści musisz sie wysilić ;)

dodałam teraz serwis, w opisie miałam powyżej 1000 znaków, w FF nie zlicza ilości znaków, nie mogłam w związku z tym dodać dwóch linków. Pomocy :-)

sprawdziłem - zlicza.... nie zlicza w seobohaterku :)

@Buncol: na hakes.pl w stopce jest adres do wykonawcy

wpisy dodaję z ręki :-) Teraz rzeczywiście pokazuje ilość znaków: Opis strony:

(ilość znaków: 1026/3000). Chcę dodać te dwa link, klikam na przycisk: Dodaj link - i nic, jest nieaktywny. Jakoś inaczej się to robi? ;-)

Teraz zadziałało. Dzięki, zgred.

:-)

Tak - jak większość "sprytnych". Wpisujesz minimalny tekst, wrzucasz do niego 10 linków w bbc i czekasz - albo Zgred nie zauważy, albo dostaniesz bana :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• 3 lata później...

Sporo sie zmieniło od ostatniego czasu... więc

- linki w treści - wyłączone (sukcesywnie staram sie je usunąć z wpisów)

- nie ma anchora

- dofollow jest tylko adres URL

Ale za to nadal jest darmowy - tylko moderacja przez spamiarzy jest urtudniona ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności