Skocz do zawartości

Jak to właściwie jest z tymi backlinkami?

mayeros

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

słuchajcie, jak to właściwie jest z tymi backlinkami? Pozycjonuję stronę od 4-5 miesięcy na ok.20 fraz i w większości już jestem w top 10. Zauważyłem jednak dziwną rzecz. Jak sprawdzam ilość linków w Google Narzędzia dla Webmasterów to ma ich 1294 natomiast jak wpiszę w yahoo link:domena to wyskakuje ich 55, a było jeszcze tydzień temu 300. Czy to są jakieś przekłamania?

Oczywiście, że to dwie różne rzeczy. Obcięło = pokazuje dużo mniej niż jest ich w rzeczywistości, lecz nadal są one ważne (bo przecież liczą się one dla Ciebie w google przekładając na pozycje). Dotychczas Y! było w miarę wygodnym narzędziem do śledzenia orientacyjnej liczby BL, teraz stoi to pod znakiem zapytania.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

roboty zbierały linki właśnie poprzez komendy link,... w yahoo, google,...

wiec na razie wszystko stoii pod znakiem zapytania.

Ale jak jest na coś popyt to napewno znajdzie sie którys GIGANt na stworzenie narzędzia jakie miało yahoo

Czy jest jakiś program, który działałby na zasadzie robota sieciowego, przeglądającego sieć w poszukiwaniu określonych linków?

Mogę się tylko domyślać że są to olbrzymie zasoby.

Pojedynczego linku nie! Ale dobry program do wyszukiwania wszystkich linkow prowadzacych do naszej strony to Seo Power Suite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności