Skocz do zawartości

Reklama dla stron erotycznych

kamil18

Rekomendowane odpowiedzi

adulfriendfinder

adXpansion

zagraniczne, ale potrafią dopasować content

płacą na PayPala, niewiele ograniczeń

takich firm jest całe mnóstwo

Ja nie siedzę w temacie "adult" ale wiem bo robię wiele razy dla właścicieli takich stron.

Co prawda nie-Polaków, ale to nie ma znaczenia.

Jeśli chodzi o reklamy, mój obszar to ich integracja z playerami flash.

np, reklama CPC onvideo AdXpansion daje średnio ok. 7 centów/szt. Moim zdaniem nieźle.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
adulfriendfinder

adXpansion

zagraniczne, ale potrafią dopasować content

płacą na PayPala, niewiele ograniczeń

takich firm jest całe mnóstwo

Ja nie siedzę w temacie "adult" ale wiem bo robię wiele razy dla właścicieli takich stron.

Co prawda nie-Polaków, ale to nie ma znaczenia.

Jeśli chodzi o reklamy, mój obszar to ich integracja z playerami flash.

np, reklama CPC onvideo AdXpansion daje średnio ok. 7 centów/szt. Moim zdaniem nieźle.

Niestety chyba ma znaczenie. Stawki za reklamy wyświetlane w Polsce są trochę śmieszne...

Mam reklamę w playerze - wysoka klikalność, ale co z tego, jeżeli za klika otrzymuje 1.6 grosza...

edit:

Postanowiłem przetestować blacklabelads.

Za tydzień, jak nie zapomnę, to napiszę jak z klikalnością/reklamami/stawkami ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Ero-Advertising.com - rozliczenia cpc, polskie kampanie, wypłaty na paypal.

Również polecam Ero-Advertising.com . Zawsze terminowe wypłaty i przyzwoite stawki.

Edit: AdTaily.pl też się dobrze sprawdza, ale tutaj trzeba trochę się pobawić i potestować reklamy, aby CPC było na możliwie niskim poziomie (tak do 0,20 PLN za klik) w stosunku do ilości wyświetleń.

Testowałem reklama.biz mają słaby content lecz przy 8000uu dziennie + 100 000 wyswietlen reklama dawała zysk rzędu 10-15 zl dziennie nie jest tak źle lecz powinno być lepiej, oczywiscie reklama dawala taki zarobek z samego pop-upa na głównej. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności