Skocz do zawartości

Wyświetlanie reklam Google AdSense zostało wyłączone

maestroo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak konto masz aktywne to kasa przyjdzie. Czytałeś regulamin i mogą zamknąć Ci konto bez podawania przyczyny, więc czemu masz pretensje? Bana nie dostaje się za nic i najczęściej wysyłane są wcześniej ostrzeżenia.

Dzieki za odpowiedz, ale widze, ze zdania sa podzielone.. to jak w koncu?

część maila od Google'a

...W rezultacie wstrzymaliśmy dostarczanie reklam na Państwa stronę.

Państwa konto pozostanie aktywne. Sugerujemy jednak, aby przejrzeli Państwo ponownie zasady polityki programowej (https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182&stc=aspe-2pp-pl&hl=pl), aby upewnić się, że Państwa pozostałe strony są w zgodzie z tymi zasadami.

Prosimy mieć na uwadze, że możemy wyłączyć Państwa konto, jeśli naruszenia zasad polityki programowej zostaną odkryte w przyszłości.

Na koncie Adsense dalej widnieje jakie sa moje łączne szacowane zarobki. To jak? Wysla te pieniadze czy nie?

Zablokowali Ci tylko 1 domenę a nie konto, tak? Jeśli tak, to kasę dostaniesz, bo tylko 1 strona naruszała regulamin. Możesz pokazać tą stronę co dostała bana?

Jak konto masz aktywne to kasa przyjdzie. Czytałeś regulamin i mogą zamknąć Ci konto bez podawania przyczyny, więc czemu masz pretensje? Bana nie dostaje się za nic i najczęściej wysyłane są wcześniej ostrzeżenia.

Ustrzeżenia nie zawsze wysyłane ostatnio zablokowali mi konto za jednym razem (konto 3 letnie,żadnych ostrzeżeń,regularnie wypłacali mi kasę z tego konta), przyczyna- ktoś z jednego IP klika w reklamy.Napisałem im ze nie jestem kretynem zęby klikać w swoje reklamy,odpowiedz z automatu ble-ble-ble.Zwykła strategia konkurencji :), na koncie było ok 70 EU

teraz korzystam z innego programu i zarabiam więcej jak w GA.Wszytko wyszło na lepsze

Zwykła strategia konkurencji smile.gif, na koncie było ok 70 EU ...

Ja z kolei przez moją już ponad roczną przygodę z adsense miałem już kilka sytuacji, kiedy to miałem na przykład 50 kliknięć od kogoś, ale bez problemu było to wyłapywane przez system i nagrodzenie wynosiło wtedy przykładowo z 10 centów za nie.

Nie wiem przez jaki okres czasu zarobiłeś te 70 euro, ale jeśli przez jakiś dłuższy, no to może patrzą inaczej na kogoś kto ma powiedzmy 50 kliknięć, a kogoś kto ma ich 500 dziennie.

Też chętnie bym się dowiedział o tym lepiej płatnym systemie, ale jak widzę taki niedomówiony post to coś czuję, że odpowiedzi nie ujrzymy.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zwykła strategia konkurencji smile.gif, na koncie było ok 70 EU ...

Ja z kolei przez moją już ponad roczną przygodę z adsense miałem już kilka sytuacji, kiedy to miałem na przykład 50 kliknięć od kogoś, ale bez problemu było to wyłapywane przez system i nagrodzenie wynosiło wtedy przykładowo z 10 centów za nie.

Nie wiem przez jaki okres czasu zarobiłeś te 70 euro, ale jeśli przez jakiś dłuższy, no to może patrzą inaczej na kogoś kto ma powiedzmy 50 kliknięć, a kogoś kto ma ich 500 dziennie.

Też chętnie bym się dowiedział o tym lepiej płatnym systemie, ale jak widzę taki niedomówiony post to coś czuję, że odpowiedzi nie ujrzymy.

zarabiam z tego konta AS ok 100 EU miesięcznie(czasami więcej czasami mniej) miałem do tego konta podłączonych 8 stron z średnim ruchem.Tak ze nie było tak złe, w https://www.adkontekst.pl mam ok 0,25 PLN za klik ale

mniej marudzą i boksy można powkładać w MENU i td.

Wszystko zalezę jak te boksy "zamaskujesz". Brakuje mnie u nich parę rzeczy ale klikalność dobra

MaxPan, a mógłbyś zdradzić o jakiej tematyce masz swoją stronę? Ja obecnie również korzystam z AK tyle że testuje Intertext i stawki są bardzo kiepskie...

No nic ale w takim razie po testuje jeszcze inne jednostki reklamowe :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności